SBS 6 zet vooravondshow Lang Leve De Liefde óók op prime time

Naast de succesvolle dagelijkse uitzendingen in de vooravond, om 19.00 uur, geeft SBS 6 Lang Leve De Liefde óók een plekje op prime time. Daar zal de show Lang Leve De Liefde XL gaan heten.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

Het datingprogramma Lang Leve de Liefde is sinds de start vorig jaar een succes. Niet alleen qua kijkcijfers: het programma leverde tot nu toe al 37 liefdeskoppels op, en er is zelfs een huwelijk aangekondigd. Daarom zendt SBS6 vanaf 15 februari – naast de dagelijkse uitzendingen – extra lange afleveringen uit op maandagavond prime time.

Concept blijft hetzelfde

Het concept blijft hetzelfde. De redactie doet er alles aan om de perfecte match te vinden. “De kandidaten kijken elkaar voor het eerst in de ogen als ze over de drempel van het appartement stappen. Ze krijgen 24 uur voor de eerste indruk. Na dit etmaal mogen ze ervoor kiezen om de date stop te zetten en het appartement te verlaten.”

Blijven mag ook. “In dat geval kan de date tot maximaal vijf dagen duren. Na vijf dagen is het liefdesexperiment geslaagd en is er een match!”

Vooravondhit

René Oosterman, zendermanager SBS 6, is enthousiast: “Lang Leve de Liefde is de best scorende titel in de vooravond sinds jaren en is ook al aan meerdere landen verkocht, zoals Zweden, België en Engeland. De behoefte onder vrijgezellen om iemand te vinden waar je misschien wel samen mee oud kunt worden, was het afgelopen jaar misschien wel groter dan ooit.”

Opgeven voor Lang Leve de Liefde kan nog steeds, via sbs6.nl/langlevedeliefde. Alle leeftijden zijn welkom. “De aanmeldingen blijven binnenstromen. Lang Leve de Liefde XL lag dan ook voor de hand.”

Uitzending

Lang Leve De Liefde XL is vanaf maandag 15 februari wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS 6. De dagelijkse uitzendingen zijn te zien om 19.00 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen