Patricia Paay-fans willen vaste rol voor diva in Shownieuws

De fans van Patricia Paay zouden het leuk vinden als ze vaker opduikt in Shownieuws. Ze deed het zondagavond erg leuk aan de desk van het programma, laten zij weten op haar Instagram.

Patricia Paay © Shownieuws

Patricia Paay schreef gisteren op Instagram dat ze erg heeft genoten van haar gastoptreden in Shownieuws de avond ervoor. Ze zat aan de desk om te praten over haar actie voor een Rotterdamse dierenthuis en haalde en passant ook nog uit naar RTL-hystericus Rogier Smit. “Echt ontzettend leuk om een keer aan tafel mee te kletsen, zeker samen met Albert Verlinden”, aldus de diva.

Medediva’s keken niet

De medediva’s van Patricia Paay, Connie Witteman en Patty Brard, hebben haar tv-optreden gemist, laten ze weten. “Wat jammer dat ik je gemist heb! ❤️❤️❤️❤️”, zegt Patty. En Connie: “Wat jammer, niet gezien ❤️❤️.”

Patricia’s fans zaten wél massaal voor de buis. “Patty, jullie samen op tv lijkt mij geweldig”, zegt Peggy. En Janny: “Je mag wel uitkijken Patty haha.”

Fans enthousiast

Fans van Patricia vinden dat ze heel erg goed bij Shownieuws past. “Erg leuk om je weer op tv te zien mooie vrouw, moet je vaker doen”, zegt Cynthia.

Miranda: “U bent echt een toevoeging aan de desk! Patricia Paay meer op tv!”

En Joost: “Ik heb het gezien. Fijn dat er weer aandacht was voor Blijdorp. Je zou best vaker daar mogen zitten, echt leuk!!!!”

Connie wil niet in Shownieuws

Patty en Patricia zijn Shownieuws goedgezind, maar van medediva Connie is het algemeen bekend dat ze spuugt op de showrubriek. Ze heeft namelijk een bloedhekel aan minstens drie sterren van het programma: Albert Verlinde, Bart Ettekoven en Guido den Aantrekker.

Ze was woest toen Albert riep dat hij haar door hun gezamenlijke trappenhuis – ze zijn buren – wil sleuren: “Ik hou niet van dreigementen en al helemaal niet van fysiek geweld!”

Bart noemde ze ‘Pinokkio‘ en een ‘etter’ en Guido noemt ze continu ‘Guido den Aftrekker‘: “Door hem zijn de kijkcijfers bij Shownieuws ook zo laag geworden, mensen haken af.”

Insta-post

Patricia’s Insta-post:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen