Margriet van der Linden voor eerst met mondkapje in haar talkshow

Tv-studio’s zijn een van de weinige plekken waar mensen nog mogen rondlopen zonder mondkapje. Margriet van der Linden maakte gisteren een uitzondering op die uitzondering en zette er eentje op.

Margriet van der Linden en Hans Klok © NPO

Margriet van der Linden was namelijk de assistent in een goocheltruc van haar gast Hans Klok. Omdat de twee tijdens dat optreden wel heel erg dicht bij elkaar kwamen, spraken ze van tevoren af om beiden een zwart mondkapje te dragen. “Dit hebben we afgesproken, hè? Helaas moet dat. Dat is raar optreden”, merkte Hans op.

Mondkapje op

Ook Margriet vond het een beetje gek, maar ze vond dat ze het niet kon maken om zich zonder mondkapje door haar studio te bewegen. “Ja, maar we krijgen als talkshows al zo veel ontheffingen en de ruimte. Voor wat wij kunnen doen, doen we dit.”

Hans had er alsnog veel zin in. “Margriet, ik heb natuurlijk heel lang niet opgetreden, maar ik ben wel voorbereid natuurlijk. Doe je jasje uit.”

Goocheltruc

Al met al voerde Hans een traditionele doorzaagtruc op: hij hakte haar arm door de midden met een stalen plaat. Althans, dat was natuurlijk de illusie.

Het fragment:

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in Opvallende tv-momenten

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen