Kees Tol nog steeds single: ‘Niet uitgewoond tijdens kerstvakantie’

Er valt door de showmedia nog steeds erg weinig te schrijven over het liefdesleven van Kees Tol. Ook in de kerstvakantie is hij door niemand uitgewoond. Dat vertelt de SBS 6-ster op Instagram.

Kees Tol © SBS

Kees Tol deinst er niet voor terug om op nogal schunnige wijze duidelijk te maken dat hij al een tijdje geen intiem contact heeft gehad met een man. “Dinsdag gelukkig weer aan de bak. #vakantievoorbij #kanookwelweer #uitgezopen #uitgegeten #uitgehangen #uitgelegen #uitgehuild #uitgewoond (was het maar zo’n feest)”, meldt hij.

Uitgewoond?

‘Uitgewoond’ en ‘was het maar zo’n feest’, is dat niet een ietwat ranzige manier om je uit te laten over je falende liefdesleven? Kees vindt van niet. Hij doet er nog een schepje bovenop. “Eelt op m’n binnenbandje”, zegt hij, wijzend op zijn ongebruikte liefdesopening.

Zijn volgers kunnen er gelukkig hartelijk om lachen. “Ziet er goed uit. Maar eelt op je binnenbandje kan ook fijn zijn”, meldt André. En Linnie: “Uitgewoond…😂😂😂”

Depressief

Andere volgers vinden het vervelend dat Kees zo depressief over komt. “Je zakt echt in een depressie Kees! Laat aub heel corona je niet kapotmaken, hoor je! Je bent te gevat, leuk, sympathiek, vrolijke noot… Echt, zou ik zo’n zonde vinden!! Denk ook eens aan je zelf en doe wij JIJ fijn vindt!!”, zegt Jolanda bijvoorbeeld.

Na het weekend kan Kees Tol dus in elk geval weer aan de slag. Wat hij precies gaat doen is niet duidelijk, maar het gaat waarschijnlijk om opnames van vtwonen.

Shownieuws

Kees stond gisteren voor de camera van Shownieuws om te praten over het succes van vtwonen. “Als je eenmaal aan een aflevering begint, wil je ook zien wat we ervan gemaakt hebben. Het is net als het eten van een lekker gebakje. Als je één hapje eet, wil je het hele gebakje opeten.”

Vtwonen is een kijkcijfersucces. “Vtwonen is eigenlijk altijd wel een goed bekeken programma bij SBS. Toen Viktor het presenteerde was het ook al echt heel goed bekeken, maar je ziet wel dat het de afgelopen tijd meer is.”

“Dat heeft ook met corona te maken, dat de mensen meer thuisblijven en meer inspiratie op willen doen voor hun interieur, waardoor wij toch nog iets meer kijkers hebben dan voorheen.”

Insta-post

De Insta-post van Kees:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen