John de Mol in appgroepje met SBS-sterren Linda, Wendy en Winston

Talpa-miljardair John de Mol zit in een appgroepje met enkele grote sterren van SBS 6, waaronder Winston Gerschtanowitz, Wendy van Dijk en zijn eigen zuster Linda de Mol.

John de Mol en Linda de Mol © William Rutten, Roy Beusker

Winston Gerschtanowitz deed die onthulling gisteren in Shownieuws, waar hij via een opgenomen Skype-gesprek mocht vertellen hoe blij hij was met de 1,4 miljoen kijkers voor zijn knikkershow Marble Mania. “Mijn eerste reactie was: huh?!?! Staat er nou 1,4?!”, aldus de enthousiaste presentator.

Talpa-appgroepje

Vervolgens onthulde Winston dat er een appgroepje is voor de tv-adel van Talpa. “Vanaf het begin van het nieuwe SBS 6 hebben we een soort groepsappje waar we in zitten met een paar mensen. Dan gaat het van Linda tot Wendy tot John tot het zendermanagement”, aldus de presentator.

Wat gebeurde er gisteren in de app? “Die feliciteren elkaar natuurlijk totaal met verbazing van: wauw wat is dit een leuke verrassing ook een keer. Want er zitten natuurlijk ook wel eens pijnlijke momenten tussen, hè? Op het moment dat je dan een goede start maakt is iedereen natuurlijk superblij. Van: dat wordt een mooie dag.”

Mindere goden

De onthulling van Winston zal voor de nodige jaloezie zorgen bij Talpa, want welke ster zit er wel in en welke niet? “Zit jij ook in dat appgroepje?”, vroeg Ronald Molendijk na het item aan Tooske Ragas.

Tooske: “Nog niet, nóg niet.”

Ronald: “Dus dat is nog een groeimoment.”

Appende Wendy

Wendy is ongetwijfeld de meest fanatieke chatter in het appgroepje. De presentatrice, die in een ander item van Shownieuws werd verrast omdat ze 50 jaar is geworden, heeft immers een lichte smartphoneverslaving.

Weekblad Privé onthulde in 2017 al dat Wendy in de media ontzettend mindful loopt te doen, terwijl ze op haar rustieke en mindfulle vakanties alleen maar loopt te appen.

Haar man Erland Galjaard mag overigens niet op hetzelfde moment appen. “Dan zegt ze altijd: ‘Nee, nooit tegelijk! Dan lijkt het net of we elkaar niets meer te vertellen hebben’”, onthulde hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen