Jan Roos vindt Emma Wortelboer vreselijk: ‘Ze moet snel dood’

Jan Roos ergert zich zó aan de poging van Emma Wortelboer om Guido Weijers te cancellen, dat hij haar een spoedige dood toewenst. Dat grapt hij in zijn programma RoddelPraat op YouTube.

Jan Roos en Emma Wortelboer © YouTube, Jeroen Werkhoven

Het nieuwe programma Media Inside is spraakmakend van start gegaan door Emma Wortelboers oproep om Guido Weijers in de ban te doen na zijn pittige grap over de affaire tussen Marco Borsato en Maan de Steenwinkel. De mannen van RoddelPraat, Jan Roos en Dennis Schouten, hebben die uitzending van Media Inside ook gezien.

‘Meisje kan niets’

Jan heeft zich doodgeërgerd. “Als ik toch ergens een aneurysma van krijg, is het wel Emma Wortelboer. Zo’n Emma Wortelboer is het probleem van de huidige media: weinig talent, dus kom maar op, dan mag je komen. Dat meisje kan helemaal niets. Waar ze beroemd door is geworden, is dat ze hysterisch werd toen weer een andere nicht het Songfestival won. Meer heb ik nooit van haar gezien.”

Emma heeft jarenlang het programma Spuiten en Slikken gepresenteerd. “En dan een grapje van een cabaretier over dat Marco Borsato Maan heeft genaaid, mag dan niet en dat moet gecanceld worden? Terwijl ze wel kinderen van 15 of 16 vertelt dat ze misschien eens vier l*llen in hun r**t moeten proberen. Dat is toch raar?”

‘Emma moet dood’

Dennis: “Wat moet er nu met Emma gebeuren? Cancellen we Emma?”

Jan: “Nee, je hoopt bij Emma zeker niet dat ze gecanceld wordt, maar wel op een vrij snelle dood. Deze mensen zijn overbodig. Die kunnen gewoon weg, verschrikkelijk.”

Dennis: “Wat voor dood vind jij passen bij Emma dan?”

Jan: “Nou, kijk, het mooist zou natuurlijk zijn dat zij er door BNNVARA uit wordt geflikkerd. Dat wordt ze ook, want dat mens kan niks. En dat ze dan langzaam verteert in haar appartementje in Amsterdam. Dat het steeds kleiner wordt.”

Dennis: “Maar dat is geen snelle dood. Jij zei: ‘We gaan voor een snelle dood.’”

Jan: “Zei ik een snelle dood? Oh, ik ben nu zo kwaad geworden dat ik hoop dat het heel langzaam en pijnlijk wordt. Nee hoor, Emma Wortelboer gooi ik al het goede in het leven, waaronder een opleiding en een baan.”

‘Gijs is een homo!’

Dennis en Jan ergeren zich ook aan Gijs Groenteman, de presentator van Media Inside. “Ik dacht dat het een homofiele presentator was die Gijs Groenteman ofzo, maar dat is het niet”, aldus Dennis.

Jan: “Ja die praat natuurlijk als een nicht en die zit zo en die praat zo en hij is ook wel eens op NPO Radio 1 (doet zeikerig accent na, red.). Dan denk je ook: wat is dit voor een slappe halve nicht, joh, maar dat is hij dus niet. Het programma is totaal gejat van ons. Die slappe nicht is geen reet aan. Hij zegt alleen maar: ‘Oh, dat kan niet. Oh, dat mag niet.’”

‘Jan-Jaap is lelijk’

Tot slot noemen ze Jan-Jaap van der Wal, die ook te gast was in Media Inside, heel erg lelijk. “Jan Jaap van der Hazenlip, daar word ik doodziek van”, zegt Jan.

Dennis: “Een onooglijke man, hè?”

Jan: “Een onooglijke man, hè? Ik denk als jij je meerdere malen aan je aambeien laat opereren, dat je anus eruitziet als zijn hoofd.”

RoddelPraat

De aflevering van RoddelPraat kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen