Hugo de Jonge in oudejaars-Boulevard: ‘Ik zit elke avond op Netflix’

Hugo de Jonge heeft in de oudejaarsaflevering van RTL Boulevard onthuld dat hij en zijn vrouw elke avond eventjes gezellig netflixen voordat ze gaan slapen. Dat was te zien in de showrubriek op RTL 4.

Hugo de Jonge © RTL Boulevard

De op camera’s verzotte zorgminister stond RTL Boulevard graag te woord. “Hé Lex”, zei hij tegen verslaggever Lex Uiting. “Ja, het was een bizar jaar natuurlijk. Het was echt een bizar jaar. Niemand had denk ik de vorige oudejaarsavond kunnen denken dat het jaar zo zou gaan lopen. Het is een jaar om nooit meer te vergeten en tegelijkertijd een jaar om zo snel mogelijk achter ons te laten denk ik.”

Lange dagen

Hugo de Jonge wordt fysiek best moe van de lange coronadagen. “Het zijn lange dagen en heel korte nachtjes, maar het is ook geweldig mooi om te mogen doen. Het is de grootste crisis waar we in zitten met elkaar sinds de oorlog en daar een rol van betekenis te mogen spelen is fantastisch mooi om te mogen doen.”

Gelukkig heeft de zorgminister geen last van coronakilo’s. “Ik heb juist heel veel gesport. Ik ben meer gaan sporten. Hardlopen inderdaad. Op zaterdag deed ik het al en ik probeer ook nog op een van de twee dagen in het weekend te wielrennen.”

Netflixen

Wat doet Hugo om zijn huwelijk goed te houden? “Ik ben altijd vroeg van huis en ’s avonds heel laat terug. Wat je moet doen is toch proberen om ’s ochtends samen te ontbijten, al is het nog zo vroeg. Dat lukt vaak en op z’n minst met een van de kinderen. ’s Avonds laat vlak voor het slapen gaan altijd even netflixen helpt ook.”

Op de vraag welke voornemens hij heeft voor 2021 ‘qua gezin’, antwoordt Hugo: “Nog iets meer hardlopen en ik zou wel echt heel graag iets meer tijd voor thuis willen hoor. Iets meer tijd om met de kinderen langs de lijn te staan. Daar staan ieder jaar weer heel harde afspraken over. Dit jaar is het niet zo goed gelukt, maar ik had een aardig excuus.”

Fragment

Het interview met Hugo de Jonge:

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen