Guido den Aantrekker: ‘Ik ben te saai voor De TV Kantine’

Niet alleen RTL Boulevard, maar ook Shownieuws wordt dit seizoen gepersifleerd in De TV Kantine. Er zijn nog geen beelden van en er is nog niets over bekend, maar Guido den Aantrekker vreest te worden overgeslagen.

Guido den Aantrekker © Shownieuws

Guido den Aantrekker is met zijn politiek incorrecte mening ontegenzeggelijk een van de grootste smaakmakers van Shownieuws, maar toch verwacht de hoofdredacteur van de Story niet dat De TV Kantine hem mee zal nemen in de Shownieuws-persiflage. Hij denkt dat de voorkeur uitgaat naar collega Evert Santegoeds.

‘Evert de klos’

Veel van Guido’s collega’s, waaronder Albert Verlinde en Bram Moszkowicz, zijn al wel nagedaan in De TV Kantine, maar de Story-baas nog nooit. “Jullie hebben er volgens mij allemaal ingezeten”, aldus Guido tegen zijn collega’s.

Albert: “Ja, we hebben het hier over de groten der aarde.”

Guido: “Ja, je hebt ook nog wat kleine lieden hier die hun snor hebben weten te drukken. Maar we hebben inmiddels gehoord dat ook Shownieuws gepersifleerd zal gaan worden, maar ik denk zelf dat mijn gewaardeerde collega Evert de klos is.”

Te saai

Guido denkt de dans te ontspringen. “Evert is natuurlijk een hele markante presentator van Shownieuws en daar kunnen ze misschien ook wat meer mee. Ik ben natuurlijk veel te saai daarvoor.”

Albert: “Wacht even, Carlo vraagt of je iets langer wil doorpraten, want dan heeft hij het karakter helemaal.”

Guido: “Ha ha ha. Ja, dan hebben ze de stem ook.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen