Giel Beelen steunt Dennis Schouten: ‘Talpa is een k*tbedrijf’

Giel Beelen heeft zich in de media altijd behoorlijk politiek correct uitgelaten over zijn vrijwillige vertrek bij Talpa Radio, maar tegen Dennis Schouten verklapt hij nu dat hij het een ‘k*tbedrijf’ vindt.

Giel Beelen Foto: Annemieke van der Togt

Dennis Schouten werd onlangs ontslagen door Talpa en daarna kreeg hij steunbetuigingen van zowel Talpa-sterren als oud-Talpa-sterren, vertelt hij in zijn programma RoddelPraat. Eén van hen was Giel Beelen, die tegen Dennis onthulde wat hij écht vindt van het mediabedrijf van John de Mol.

Talpa-sterretjes

Co-host Jan Roos tegen Dennis: “Je vertelde me dat allemaal Talpa-sterretjes jou stiekem berichtjes stuurden van: ‘Nou, ik vind het wel heel goed dat je het opneemt tegen Ome John.'”

Dennis: “Ja, ik heb zelfs van heel veel mensen die bij Talpa werken berichtjes gekregen van: ‘Wat ontzettend knap dat je dit durft.’ Dat is toch mooi?”

Jan: “We gaan toch wel één naam noemen? O, nee, toch niet. Dan worden ze ontslagen, want we weten hoe ome John is. Maar ik vond het wel heel leuk wat Giel Beelen naar jou heeft gestuurd. Die is natuurlijk heel boos op John de Mol, want hij zit nu in de nacht op Radio 2 een k*tshowtje te presenteren. Wat zei hij tegen je?”

K*tbedrijf

Dennis: “Giel zei dat het heel goed van mij was en dat het een k*tbedrijf is. Zoiets was het, ja. Giel, helemaal top. Ik vond het oprecht leuk en waardeer ik. Ik waardeer het van iedereen van wie ik berichten heb gekregen.”

Giel stapte eind 2020 na een periode van drie jaar op bij Talpa-zender Radio Veronica. Zijn vertrek volgde na een conflict met de directie: hij mocht alleen nog bandjes uitnodigen in overleg met de directie. “Ik dacht: fucking hell gasten, jullie vragen mij toch?!”, verklapte hij eerder.

Update 16.00 uur

Giel Beelen ontkent de beweringen van Dennis Schouten. Zie ook zijn Twitter-post:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen