Eva Jinek maakt duidelijke afspraken met Story: ‘Dit wil ik niet’

Eva Jinek heeft duidelijke afspraken gemaakt met het tijdschrift Story. Ze wil voorkomen dat de fotografen van het showbizzblad foto’s van haar zoontje maken en dat vervolgens publiceren.

Eva Jinek © RTL

Sommige bekende Nederlanders lopen enorm te koop met hun kinderen, maar er zijn ook sterren die hun kroost het liefst buiten beeld houden. Zij willen niet dat hun kind opgroeit als zoon of dochter van een bekende Nederlander. Ook Eva Jinek wil haar zoontje Pax zélf de keuze laten of hij ooit in de publiciteit wil of niet.

Afspraken met Eva

Story-baas Guido den Aantrekker heeft begrip voor deze wens van Eva Jinek. “Wij van Story fotograferen in principe geen mensen tegen hun zin als het om bijvoorbeeld om kinderen gaat”, heeft hij gezegd in Shownieuws.

Guido heeft er concrete afspraken over gemaakt met de talkshowkoningin van RTL 4. “Met Eva Jinek – je kent haar volgens mij nog wel,Bram (Moszkowicz, red.) – hebben wij de afspraak dat wij haar zoontje niet herkenbaar in beeld brengen. Daardoor is zij ook veel meer welgezind om voor ons te poseren bijvoorbeeld.”

Morele grens

Als Guido wordt gevraagd of hij nog meer morele grenzen heeft, zegt hij: “Een morele grens? Voor bekende Nederlanders ligt die lat wat mij betreft een stuk lager. Dat hoort er nou eenmaal bij als je ervoor kiest om een bekende Nederlander te zijn.”

En hoe zit het met partners, familie en vrienden van BN’ers? “Voor mensen die gelieerd zijn aan bekende Nederlanders mag je best wel wat meer coulance hebben.”

Paparazzi

Eva Jinek klaagde onlangs nog in de Nouveau dat ze na haar eerste zwangerschap niet naar het ziekenhuis durfde, omdat er paparazzi voor haar deur stonden te wachten. Ze had ernstig last van zwangerschapsvergiftiging en wilde daarom niet voor de camera verschijnen.

“Intussen stonden de paparazzi maar voor mijn deur te wachten tot ik naar buiten zou komen met de kinderwagen. Het gaf me een opgejaagd gevoel. Ik ging ’s nachts naar het ziekenhuis, zodat zij me niet zouden zien. Dat was echt niet leuk”, aldus de presentatrice.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen