Dronken vriend Sonja Bakker controleert altijd haar telefoon

Na hun breed in de media uitgemeten gezinsdrama zijn Sonja Bakker en haar agressieve vriend Barry van Suijdam weer bij elkaar. Dat betekent dat Sonja weer volop haar telefoon moet laten controleren.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam © RTL Boulevard

Barry van Suijdam gedroeg zich op een avond in december zó agressief tegen Sonja Bakker, dat de politie van Bergen moest ingrijpen. Na die bewuste avond zocht hij wekenlang allerlei media op in een poging om zich te verzoenen met Sonja en gisteren bleek dat dat is gelukt. In één van die interviews onthulde Barry behoorlijk jaloers te zijn.

Jaloers en dronken

Sonja wordt behoorlijk gecontroleerd door deze Barry. “Ik was nooit jaloers, tót ik Sonja ontmoette. Daar heeft mijn ex erg om moeten lachen. Ik herken bepaalde trucjes en flirtgedrag van Sonja in mijzelf en daar reageer ik dan op. Drank versterkt dat gevoel natuurlijk ook”, aldus de vastgoedondernemer in Weekend.

Volgens Barry is hij niet de enige die jaloers is in hun relatie. Eierkoekendiva Sonja kan er volgens hem ook wat van. “Niet alleen ik ben heel jaloers, Sonja ook. Ze weet natuurlijk dat ik ben vreemdgegaan bij mijn ex.”

In elkaars telefoon

Hoe lossen ze hun jaloerse gevoelens op met elkaar? “Als je jaloers bent, ben je bang. We hebben dan ook alle wachtwoorden van elkaar en kijken zo nu en dan in elkaars telefoon.”

Ze hebben zelfs een hele telefoonetiquette met elkaar afgesproken. “We hebben de afspraak: het is verboden om berichtjes te wissen. Dat kunnen we weleens van anderen krijgen, waar je niks aan kunt doen. Maar als je die berichtjes gaat wissen, ga je er juíst wat achter zoeken.”

Wat een koppel.

Sonja-rel

Lees alles over de Sonja-rel:
RTL-ploeg nét weg bij Sonja Bakker toen gezinsdrama plaatsvond (3 december)
Sonja Bakker vraagt media om rust na gezinsdrama (10 december)
Na gezinsdrama: vriend Sonja Bakker zegt sorry in RTL Boulevard (11 december)
‘Sonja Bakkers drankorgel gebruikt Boulevard voor charmeoffensief’ (12 december)
Agressieve vriend Sonja Bakker blijft de media opzoeken (14 december)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen