Carlo Boszhard cast Robert ten Brink-imitator voor De TV Kantine

Carlo Boszhard heeft iemand gevonden die op sublieme wijze Robert ten Brink kan persifleren in De TV Kantine. Het gaat om Ricardo Ras, die gisteren de eenmalige show De Casting Kantine won op RTL 4.

Casting Kantine © RTL

Samen met Elise Schaap en Irene Moors ging Carlo Boszhard in de eenmalige special van De TV Kantine op zoek naar hét nieuwe imitatietalent van Nederland. De eindstrijd ging tussen imitators van Arjen Lubach, Britt Dekker en Robert ten Brink. Uiteindelijk was de imitator van Robert ten Brink het meest overtuigend; hij won een rol in de persiflagecomedy en is volgende week al te zien in de seizoenspremière.

‘Je ademt het’

Carlo, Elise en Irene waren erg onder de indruk van de manier waarop Ricardo de persiflage van Robert ten Brink neerzette. “Die stem, dat hoog, dat laag, dat ‘Dr. Love’. Maar overall: hij blijft constant in de Robert ten Brink-rol, hij valt er geen één keer uit, het lijkt wel alsof hij niet nadenkt en hij reageert op tijd. Ik vind het echt heel knap”, zei Irene.

Elise liet kort maar krachtig weten: “Je ademt het.”

Uiteindelijk wees Carlo hem aan als winnaar. “Je was heel erg constant. Dan moet je een keuze maken en die keuze is gemaakt op het volgende: de winnaar heeft iets uit z’n rol gehaald, waardoor het satire wordt, waardoor het als ik de volgende keer kijk naar die bekende Nederlander, ik er toch anders naar ga kijken.”

Terechte winnaar

Kijkers zijn het op sociale media eens met de keuze voor de Robert ten Brink-imitator. “Haha wow deze mensen zijn echt goed! Vind ‘Robert ten Brink’ het best, maar rest ook goed hoor…”, twitterde Luuk Ikink bijvoorbeeld.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken: “Zo zonde dat er maar een plekje werd weggegeven. Alledrie waren ze genieten. Robert wel de terechte winnaar inderdaad. Gewoon eng goed.”

Tv-producent Marc Dik vond de imitator van Britt Dekker ook erg goed. “Stem van Britt is echt waanzinnig.”

Fragment

Een fragment uit De Casting Kantine:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen