Bridget Maasland walgt van ranzige onthulling Alberto Stegeman

Bridget Maasland vindt de onthulling van Alberto Stegeman dat hij tijdens tv-opnames af en toe in een bosje poept, ongekend ranzig. Dat heeft de presentatrice vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard.

Bridget Maasland en Alberto Stegeman © RTL, NPO

De bruine ontboezeming die Alberto Stegeman deed in Dit Was Het Nieuws werd gisteren ook vertoond in RTL Boulevard. “Als je aan het eten bent nu: heel even je bord opzij schuiven, want Alberto Stegeman heeft bij Dit Was Het Nieuws wel een heel bijzondere onthulling gedaan”, waarschuwde Luuk Ikink zijn kijkers.

Zó smakeloos

Na het item merkte Luuk dat zijn collega Bridget er echt onpasselijk van werd. “Ja, hij vertelt dus dat hij altijd moet poepen voordat hij een aanhouding of confrontatie heeft. Meestal is er dan geen wc in de buurt en… Vind je het geen leuk nieuwtje?”

Bridget daarop: “Nou, ik vind het zó smakeloos.”

En collega Miljuschka Witzenhausen: “Ik denk dat we dat gewoon liever niet willen weten, toch?”

Spijt

Luuk begrijpt ook niet zo waarom Alberto dit kwijt wil op televisie. “Ja, hij had er ook meteen spijt van toen hij het had verteld. Hij zei altijd tegen collega’s: ‘Dit moeten jullie nooit verder vertellen.'”

Bridget: “Ja, en nu doet hij het zelf.”

Luuk: “Ja, op de landelijke tv.”

Poepende sterren

Er zijn wel meer BN’ers die bruine verhalen de wereld in hebben geslingerd. Zo weten we dat de sidekicks van Wilfred Genee om 8.00 en 11.00 uur poepen, dat Arie Boomsma zijn iPhone in zijn zak houdt als hij gaat poepen, dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild niet met de deur open poepen en dat Coen Swijnenberg ooit van zijn huis naar een NS-station vluchtte om te poepen.

Ook Wilfred Genee heeft wel eens een merkwaardig poepnieuwtje verspreidt. Hij durft vanwege Casa de Papel namelijk niet lang te poepen. “Een personage beweerde dat je dan allemaal hele kleine poepdeeltjes verspreidt in de lucht als je zit te poepen. Is dat waar? Dat is me het meest bijgebleven van die serie. Ik schrok daar enorm van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen