Angela de Jong pleit voor Gijs Groenteman-exit bij Media Inside

Angela de Jong vindt dat Gijs Groenteman moet vertrekken als presentator van Media Inside, waarvan vanavond de vijfde en voorlopig laatste aflevering wordt uitgezonden op NPO 3.

Gijs Groenteman © BNNVARA

Media Inside is hét nieuwe tv-programma waarin de televisie van de afgelopen week wordt besproken. De presentatie is in handen van Gijs Groenteman. Samen met zijn vaste deskundige Marcel van Roosmalen ontvangt hij elke week twee wisselende gasten. Allemaal leuk en aardig, maar Gijs voegt echt totaal niets toe, vindt Angela de Jong.

Gekopieerd

Het NPO 3-programma wordt besproken in de nieuwste AD Media Podcast. Presentator Manuel Venderbos: “Misschien is het gek om na de eerste aflevering gelijk het bijltje erbij neer te gooien, maar ik denk dat we kunnen stoppen. We zijn gekopieerd, dus ja, dan kun je sterven toch? Dan doel ik op Media Inside met Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen.”

Een AD-collega daarop: “Ik vind wel dat jij nu al iets meer een andere sfeer brengt dan Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen.”

Angela de Jong vervolgens keihard: “En er ook iets beter uitziet.”

‘Gijs eruit!’

Manuel: “Moeten we het nog over dat programma hebben of is dat al te veel eer? Ik kijk even naar Angela.”

Angela: “Ja, is dat te veel eer? Het is best heel grappig, maar ik vind het best wel bizar als je naar een programma zit te kijken en je denkt: eigenlijk kan alles en iedereen weg. Als je één iemand over laat, dan heb je precies hetzelfde programma en misschien nog wel beter ook.”

“Als Gijs Groenteman eruit zou zijn, dan zou Marcel van Roosmalen gewoon écht hard op Paul de Leeuw kunnen inhakken. Nu merk je dat hij zich echt zit in te houden, omdat het een goede vriend is van Gijs Groenteman.”

Een typetje

Ook AD-journalist Marcus den Blanken is niet enthousiast over Gijs. “Ik vind het een beetje een typetje. Hij moet het doen zoals wij het doen, lekker in podcastvorm. Hij moet het niet op tv willen doen.”

Angela: “Ik denk dat het zomaar een vervolg krijgt. Het is een enorme hit op Twitter en daar zijn ze bij NPO 3 dol op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen