Zelfs na overlijden vader: Rogier Smit irriteert Glennis Grace

Het is een enorm verdrietige week voor Glennis Grace, omdat haar 86-jarige vader is overleden. Toch grijpt Rogier Smit dit moment aan om haar wederom te irriteren. Dat is te zien op Instagram.

Glennis Grace en Rogier Smit © YouTube / SBS

Glennis Grace onthulde vorige week in een online programma dat ze een hekel heeft aan Rogier Smit, die – waarschijnlijk niet lang meer – een televisieduo vormt met zijn echtgenoot Frank Jansen. “Hij heeft mij ergens ooit best wel beledigd, gewoon voor m’n niks”, onthulde de zangeres.

Selfie

Toen die uitspraken van Glennis ontploften in de showmedia, kwam Rogier met een summiere reactie op zijn Instagram-pagina. Hij plaatste een oude selfie van hem en Glennis en schreef daarbij: “.……….❤️ @glennisgrace.”

Daar was Glennis ab-so-luut niet blij mee. Rogier moet niet veinzen dat ze een goede vriendschappelijke relatie onderhouden met elkaar, vindt de zangeres.

Onder die post liet Glennis weten: “En dan nu op social media een foto plaatsen en doen alsof we de beste vriendjes zijn. Dat is pas hypocriet en doordacht. I’m not falling for that. He knows and I know.”

Veel liefs

Hoewel Rogier die reactie heeft gelezen, plaatst hij nu, na het overlijden van Glennis’ vader, wéér dezelfde selfie in zijn Insta-stories. Daarbij schrijft hij: “Veel liefs…. en sterkte met het grote verlies ..” En dat terwijl hij weet dat Glennis zich er enorm aan stoort als hij die selfie plaatst.

Glennis zal het wederom zwaar hypocriet vinden van Rogier. Ze is niet vergeten wat hij destijds tegen haar heeft gezegd. “Als iemand jou publiekelijk ten schande kan maken, krijgen ze ooit hun vet terug. Ben gewoon klaar met mensen die denken dat ze alles kunnen zeggen en doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen