Vrouwen in katzwijm: Wopke Hoekstra ‘dodelijk sexy’ in JFK

Het is een raadsel dat tijdschrift JFK niet Wopke Hoekstra, maar George Clooney op de cover van de nieuwste editie heeft gezet. De vrouwen vallen in katzwijm voor Wopke’s fotoserie ín het blad.

Wopke Hoekstra © RTL

Wopke Hoekstra is volgens liefhebbers van mannelijk schoon veruit de knapste minister die er rondloopt in Den Haag. In de nieuwste JFK wordt hij geïnterviewd en daar is hij ook voor gefotografeerd. Die fotoserie (zie onderstaand) leidt tot enthousiaste reacties. “Hoe sexy”, twittert RTL Nieuws-columniste Yesim Candan bijvoorbeeld.

Fotomodel

Het regent ook reacties op Wopke’s eigen Instagram-pagina. Zelf laat hij weten: “In december is het altijd goed om de balans op te maken. Ik zeg altijd: het geld dat ik uitgeef is niet van mij, het is ook niet van de politiek. Het is geld dat door Nederlanders is verdiend en het is mijn taak als minister daar goed mee om te gaan. Met JFK ging ik in gesprek over het afgelopen jaar.”

Dat gesprek kan de meeste reaguurders gestolen worden, want de focus ligt bij zijn Insta-volgers vooral op zijn hete foto’s. “U lijkt wel een model! Wauw”, zegt Arthur. En Johan: “Je kunt nog altijd fotomodel worden.” Weer een ander vindt de combinatie van Wopke’s uiterlijk en zijn intelligentie ‘dodelijk’.

007

Anderen vergelijken Wopke met James Bond. “Wopke…De nieuwe 007…?”, zegt de een. En de ander: “Goeie kop 007, ben niet van de mannen maar herken een player.”

Story-baas Guido den Aantrekker is enigszins cynisch: “Haha, alles voor de campagne.”

De bewuste foto’s:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen