Squashongeluk treft Renze Klamer: ‘Verschrikkelijk veel bloed’

Het is een mazzel dat Renze Klamer momenteel niet op televisie is, want hij heeft een behoorlijk heftig squashongeluk achter de rug. Het bloed spoot daarbij uit zijn lippen.

Renze Klamer © Natalia van der Zalm

Renze Klamer is pas net weer een beetje op de been, vertelt hij in de podcast van De Vooravond. Hij loopt nog steeds rond met een wond in zijn gezicht, maar het is nu niet meer zo ernstig. “Ik ben net weer hersteld van een enorm ernstig ongeval. Ik heb een soort korstje in mijn snor. Dat klinkt wel heel vies meteen.”

Bloed

Wat is er precies gebeurd? “Ik had een klein squashongelukje. Ik was aan het squashen met iemand die nog vrij beginnend is en ik wilde een slag uitleggen. Net nadat ik het had uitgelegd, was ik vergeten dat ik naast haar stond en ik kreeg zo het squashracket vol op mijn mond. Het was meteen bloed en: whaaa! Ik rende naar de wc, spoelen, koelen, ijs erop.”

Het was echt heftig, aldus Renze. “Ik moest niet huilen. Heb je wel eens echt een harde klap met iets gehad? Het is een soort verdoofd gevoel, maar wel dat je meteen voelt: dit is niet chill. Het verdooft en later voel je het wat meer. Het was heel erg aan het bloeden, maar het was allemaal niet zo ernstig.”

Enorm dikke lip

Na het ongeluk liep Renze geruime tijd rond met een enorm dikke lip. “Het is nu weer bijna normaal, maar ik had een hele dikke lip, dus ik kon niet meer lachen enzo. Botox was er niets bij. Wat er met mijn lip aan de hand was, was echt heel erg. Als ik lachte, zag je mijn voortanden niet eens meer.”

“Weet je wat ik meteen dacht? Thank god for the mondkapjes. Ik heb dat ding overal opgehad, ook buiten. Niemand zag mijn lip, dus het was heel makkelijk.”

Podcast

De podcast van De Vooravond kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen