Shelly Sterk spreekt ambitie uit: ‘Ik wil Miljoenenjacht presenteren’

Linda de Mol opgepast: na het drama met Chantal Janzen begint nu ook Shelly Sterk aan haar stoelpoten te zagen. Ze wil de presentatie van Miljoenenjacht kapen. Dat laat ze weten op Instagram.

Shelly Sterk © William Rutten

We horen nog maar weinig meer van Shelly Sterk. Ze stapte in januari 2018 over van RTL naar Talpa omdat ze daar ‘achterin de rij stond‘, maar was destijds kennelijk nog niet op de hoogte van de traditionele Talpa-cyclus: groots binnengehaald worden, een flop maken, weggestopt worden bij Shownieuws en er dan keihard uitgeknikkerd worden. In Shelly’s geval zelfs tijdens haar zwangerschapsverlof.

Miljoenenjacht

Dat de tv-carrière van Shelly behoorlijk op een zijspoor is beland, zit haar torenhoge ambities niet in de weg. Op de vraag welk tv-programma ze graag ooit zou willen presenteren, antwoordt ze Miljoenenjacht. “Deze staat echt bovenaan, als ik mag dromen. Giga liveshow waarbij je allemaal mensen blij mag maken. Dat is toch ge-wel-dig?”

Een beetje te hoog gegrepen natuurlijk. Wel komt ze binnenkort op de buis met een kinderprogrammaatje. “Dagelijks om 18.15 uur vanaf de kerst in het programma De Faker op NPO Zapp. Wordt zoooo leuk. We gaan op bezoek bij een gezin, waarin één gezinslid is vervangen door een acteur. Verdomd lastig en echt superleuk!”

Galileo

Waar heeft Shelly op tv-gebied de beste herinneringen aan? “Galileo! De foto is uit de studio, maar vond de reportages zoooo leuk om te maken. Elke dag gein met m’n camera- en geluidsmannen. En werkte zelf ook op de redactie om inhoudelijk mee te denken en voor te bereiden.”

Nu richt Shelly zich voornamelijk op Studio Sterk. “Heb een eigen studio en team van tv-professionals. Daarmee maken we mooie content die bedrijven intern kunnen gebruiken. Bijv. een interview met CEO, live pubquiz voor al het personeel, nieuwjaarsborrels, etc.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen