Na kerstserie voor Libelle: keert Patricia Paay terug met reallifesoap?

Patricia Paay was in 2002 grondlegger van het genre reallifesoaps op televisie. Ze liet zich in de serie Adam’s Family de hele dag door volgen door camera’s. Zou ze een vervolg zien zitten?

Patricia Paay en Peter R. de Vries © Beau

De afgelopen tijd was Patricia Paay op de Libelle-site te zien met de videoserie Kerst met La Paay. Van de kerstboom optuigen tot het tuincentrum bezoeken: we zagen het Patricia en haar partner allemaal doen. Is dit een voorbode van een comeback als realityster?

Geen zin in soap

Nee, zegt Patricia op Instagram. “De reacties op de laatste aflevering van LibelleTV waren hartverwarmend. Dank jullie wel daarvoor. En nee, voor nu zijn er zeker geen plannen voor een realityserie. Moet er toch niet aan denken om weer vijf dagen per week een cameraploeg over de vloer te hebben.”

Nu de kerst voorbij is, is ook de Libelle-soap voorbij. “De kerst is inmiddels voorbij en ik hoop van harte dat jullie ondanks alles genoten hebben. Ik heb in tegenstelling tot andere jaren een hele rustige kerst gehad maar wel heel erg gezellig.”

Leftovers

Tijdens deze dagen na kerst zit Patricia aan de leftovers van haar kerstmaaltijden. “Vandaag hoef ik niet te koken want we hebben nog genoeg over van de afgelopen dagen. Ik heb natuurlijk zoals altijd weer veel te veel boodschappen gedaan omdat je wil dat je gasten (lees kids) het aan niets ontbreekt.”

Patricia heeft tegenwoordig 44.000 volgers op Instagram. Dat zijn er wel aanzienlijk minder dan Connie Witteman (83.000). De divastrijd op Instagram wordt gewonnen door Patty Brard: zij heeft er maar liefst 236.000.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen