Kassa-ster Amber Kortzorg vindt haar borsten erg groot

Kassa-presentatrice Amber Kortzorg vindt haar borsten erg groot. Ze heeft in het verleden overwogen om ze te laten verkleinen, maar zag daar toch van af. Dat vertelt ze in de VARAgids.

Amber Kortzorg © BNNVARA

Toen Ambert Kortzorg net volwassen was, overwoog ze een borstverkleining. “Ik heb best grote borsten en toen ik 18 was heb ik overwogen om ze te laten verkleinen. Ik ben bij een kliniek geweest die vooraf meldde dat de intake gratis zou zijn, mocht je besluiten van de ingreep af te zien.”

Rekening op de mat

Die gesprek bleek niet helemaal eerlijk te handelen, aldus Amber. “Na dat gesprek hoorde ik helemaal niks meer van die kliniek. Dat vond ik al onprettig. Vervolgens plofte na drie maanden toch een rekening op de mat. Mijn stiefvader zei: Amber klim in de pen. Dat deed ik, maar het hielp niet, ik kreeg te horen dat ik absoluut moest betalen.”

Walgelijk, vond Amber het. “Toen adviseerde mijn stiefvader om te zeggen dat ik naar Kassa zou stappen. Ik had geen weet van de impact van het programma, maar het noemen van die naam werkte. Ik hoefde niet te betalen. Al met al een heel vervelende ervaring, vooral als onzekere tiener.”

Eva Jinek

Al die jaren later is Amber zélf de host van Kassa. Waar wil ze uiteindelijk heen als presentatrice? “Eva Jinek vind ik een fijne presentator. Zij weet de balans te vinden, voert inhoudelijk scherpe gesprekken en is tegelijkertijd een fijne warme gastvrouw”, zegt ze. “Ze durft ook emotie te tonen, ze is heel echt.”

Dat kan ze van Eva leren, zegt Amber. “Ik moet dat meer durven, mijn eigen persoonlijkheid tonen. Wanneer ik aan die statige tafel zit word ik automatisch ook een beetje statig. Ik hoop dat ik daarin groei.”

Het VARAgids-interview met Amber Kortzorg kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen