Jan Versteegh baalt: ‘Media moeten eens stoppen over 6 Inside’

Jan Versteegh wordt er echt een beetje moe van dat de pers hem blijft vragen naar 6 Inside, het tv-gedrocht dat hij vorig jaar presenteerde met Albert Verlinde. Dat laat hij weten aan Veronica Magazine.

6 Inside © SBS 6

6 Inside was gedurende de eerste helft van 2019 te zien in de vooravond van SBS 6, maar er keek geen hond naar. Er was ook totaal geen chemie tussen het duo Albert Verlinde en Jan Versteegh. Tussen inval-Albert Patty Brard en Jan was de sfeer zelfs om te snijden. Een horrorhoofdstuk uit de tv-carrière van Jan dus.

Jammer

Jan baalt er een beetje van dat hij in de media nog steeds gevraagd wordt naar 6 Inside. “Ik vind het jammer dat daar nu, anderhalf jaar later, nog steeds over gepraat wordt. Het is zonde dat het niet gelukt is en we hebben er met z’n allen hard aan gewerkt, maar ook een voetballer schiet weleens op de paal.”

Hij vervolgt in het tijdschrift: “Bovendien heeft het me doen realiseren dat zo’n programma, met nieuwtjes en roddels, minder bij me past dan wat ik nu doe. Ik was daar misschien gewoon niet zo geschikt voor.”

Lingo

Momenteel is Jan ook te zien in de vooravond van SBS 6, maar dan met Lingo. Wat vindt hij ervan dat zijn tv-carrière hierop is uitgedraaid? “Ik krijg die vraag weleens: welk programma zou je nog willen maken? Joh, ik mag televisie maken, ik verdien mijn geld met iets wat ik geweldig vind.”

“Ik vind Lingo oprecht een fantastisch spel, het is na al die afleveringen nog steeds leuk: altijd andere kandidaten met een eigen verhaal, mensen die er zin in hebben en een beetje zenuwachtig zijn. Ik vind dat heerlijk. Als ze me bij Talpa vandaag vragen of ik nog tien jaar lang Lingo wil presenteren, teken ik direct.”

Tv-pensioen

Het is nog maar de vraag of er over tien jaar nog steeds lineaire televisie is. “De kans is natuurlijk klein dat ik net als Paul de Leeuw en Robert ten Brink op mijn zestigste nog televisie kan maken, dus eigenlijk moet ik op zoek naar een plan B, iets dat ik naast televisie maken ook leuk zou vinden”, zegt hij.

“Dat zou slim zijn – want het houdt vast een keer op – maar ik weet oprecht niet wat ik anders zou moeten doen.”

De nieuwste Veronica Magazine, met náást coverboy Jan Versteegh ook verhalen over Patty Brard en een aantal opgespoorde oude BN’ers, ligt tot dinsdag in de winkels.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen