Felle kritiek op Daniël Verlaan: ‘Nog erger dan vals bescheiden’

Daniël Verlaan, de ster-techjournalist van RTL Nieuws, wordt behoorlijk onder vuur genomen in de nieuwe podcast Teun & Gijs Vertellen Alles. Er wordt hem humblebragging verweten.

Daniël Verlaan © RTL / Apple Podcasts

Teun van de Keuken en Gijs Groenteman willen het podcastlandschap onveilig gaan maken en vallen direct op. Niet alleen vanwege hun catchy jinglemuziek, maar ook met een fikse sneer aan het adres van Daniël Verlaan. De heren verwijten de journalist, die dankzij zijn aaneenrijging van primeurs voorsorteert op een fikse salarisverhoging bij RTL Nieuws, aan humblebragging te doen.

‘Bizar maandje’

Daniël Verlaan is waarschijnlijk de meest invloedrijke techjournalist van ons land geworden en daar is hij zelf natuurlijk ook wel trots op. “Een bizar maandje was het wel. Het wachtwoord van Eva Jinek live op tv onthullen, een boek uitbrengen dat binnen paar dagen een bestseller werd, de Erasmusbrug hacken en nu internationaal gaan

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen