Albert Verlinde ergert zich aan Shownieuws-redactie: ‘Kap hiermee’

Albert Verlinde ergert zich eraan dat zijn eigen Shownieuws-redactie continu een sensationele draai probeert te geven aan het geëtter in de Hazes-familie. Dat is volstrekt onnodig, vindt hij.

Albert Verlinde © Shownieuws

Rachel Hazes heeft een van haar hondjes verloren en daarvan heeft ze een filmpje geplaatst op Instagram. Bridget Maasland, de ex-vriendin van haar zoon, heeft op z’n BN’ers direct een paar hartjes onder het filmpje geplaatst. “❤️❤️”, schreef ze onder het berichtje. Slaapverwekkend dus, maar bij Shownieuws probeerden ze dat gisterenavond wat op te kloppen.

Hartjes en emoticons

De presentatrice van dienst Annemarie Brüning: “Er was ook nog steun uit opvallende hoek.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ja, dat valt dan onze redactie op: ze zagen daar meteen Bridget Maasland weer onder staan. Ze reageerde op deze post. Op zich niet opvallend, want de dames maken er geen geheim van dat ze nog goed bevriend zijn. Ze stuurde hartjes en emoticons richting Rachel.”

Kap hiermee!

Albert Verlinde vond het echt belachelijk. “Dat is toch hartstikke lief dit? Mag ik dan aan de redactie vragen om dit niet elke keer te doen? Het is toch hartstikke lief als iemand dat doet, snap je? Nee, serieus. Dan denk ik: jongens, kom op, het leven gaat door. Wees blij dat Bridget en Rachel zo goed met elkaar omgaan.”

“Ik wil wel dit punt even maken, als je het niet heel erg vindt. Dan denk ik: wat is dit nou voor onzin om hen elke keer dat na te dragen! Goed, dat heb ik dan gezegd.”

De uitzending van Shownieuws kunt u terugzien via KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen