Wilfred Genee ziet Dennis Schouten weer als muze

Wilfred Genee heeft Dennis Schouten weer in zijn armen gesloten als muze. Hij heeft zijn best gedaan om hem erin te fietsen bij Radio Veronica. Dat zegt de mediamiljonair in gesprek met NU.nl.

Wilfred Genee en Dennis Schouten Foto: YouTube

De goede verstandhouding tussen Dennis en Wilfred kwam deze zomer ernstig onder druk te staan, toen de tv-verslaggever kennismaakte met de lange tenen van de tv-senior. Wilfred vond dat Dennis in de VI-rel te veel partij trok voor Johan Derksen en René van der Gijp.

Het leek erop dat er een breuk was ontstaan tussen beide heren, maar Wilfred heeft zijn protégé weer in de armen gesloten: Dennis heeft sinds vanochtend een rubriekje in de nieuwe ochtendshow van Wilfred op Radio Veronica.

‘Dennis kan irritant zijn’

Wilfred vertelt nu aan NU.nl dat Dennis soms nou eenmaal een beetje irritant kan zijn. “Dennis kan net zo irritant zijn als ik. Dat vind ik grappig. Net als zijn spontaniteit en z’n accent”, zegt de presentator, die daarmee om zijn eigen lange tenen heen praat.

Hoe dan ook: Dennis is weer helemaal vergeven door Wilfred. Sterker nog: Wilfred heeft zijn uiterste best gedaan om Dennis naar binnen te fietsen bij Radio Veronica. “Ik moest een lans voor hem breken, maar die jongen heeft veel talent.”

Niet baldadig

Het is niet de bedoeling dat Dennis alleen maar baldadige items gaat maken voor de radiovariant van Veronica Inside, benadrukt Wilfred. “Dat imago heeft Dennis natuurlijk gekregen door zijn werk voor PowNed. Hij heeft echter ook genoeg items gemaakt waarin dat niet gebeurt.”

Op zijn tijd mag het best scherp, zegt Wilfred. “Maar over het algemeen kan het wel wat vriendelijker. Dat kan hij ook wel. En als er een lastige vraag moet worden gesteld dan doet Dennis dat ook. Hij houdt er een aparte manier op na, dat kan ik waarderen.”

Rel

Wilfred houdt er rekening mee dat Dennis een keer te ver kan gaan en zo een rel veroorzaakt. “Dennis is Dennis en er zal vast wel een keer een krasje ontstaan en dan zal ik daar zeker op aangesproken worden.”

“Maar daar staat de naam Veronica Inside toch ook gewoon voor?”, besluit hij.

Vanochtend werd bekend dat Dennis Schouten stopt als verslaggever bij PowNed. De reden daarvoor is niet bekendgemaakt.

Het interview met Wilfred Genee kunt u lezen op NU.nl.

11 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Herman Blom
november 2, 2020 18:00

Deze ochtend even beluiterd. Rond de klok van 8 misschien wel een kwartier reclame, een idioot verslag om Hans Kraay bij zijn woning uit bed te krijgen dat veel te lang duurde en dan rond het half uur weer teveel reclame. En toen was alles weer voorbij!

Gast
Ronald
november 2, 2020 15:01

Voor de goede orde: Wilfred Genee kan zelf helemaal niets en is afhankelijk van de mensen om hem heen. VI op tv scoort alleen dankzij Gijp en Derksen. Die zijn er op de radio niet bij, vandaar dat de radioshow niet scoort.

Gast
Judas Genee
november 2, 2020 14:06

Ja mensen ik draai en draai, ik ben net een draaimolen. Zo lang de wind goed is draai ik mee, maar als de wind verkeerd draait draai ik door.

Gast
Fox Mulder
november 2, 2020 14:00

Ha, daar hebben we Judas weer. Volgens mij dacht hij er onlangs nog anders over.

Gast
Wiek Molenaar
november 2, 2020 13:47

Dennis is irritant maar eerlijk. Genee een achterbakse matennaaier.

Gast
De Ongelovige
november 2, 2020 13:43

Dennis is een klapmongool.

Gast
Jan
november 2, 2020 13:05

Deze ochtendshow is gedoemd om te mislukken. Genee is de weinige sympathie die hij uberhaupt al had compleet kwijt. De lachzakken denken steeds meer en meer dat de show om hun grappen en grollen onderling draait en het blok 07:00 – 09:00 is veel te kort en geeft aan dat de host het eigenlijk niet aankan om om 06:00 uur te beginnen. Ik geef deze samenstelling een half jaar.

Gast
Mappy
november 2, 2020 12:56

Dennis is een toffe gast

Gast
Chil Persoon
november 2, 2020 12:51

Genee is een topgozer!

Gast
Bart
november 2, 2020 12:49

Het zou voor Dennis beter zijn als hij afscheid neemt van PowNed

Gast
peacock and whiteman
november 2, 2020 13:03
Antwoord op  Bart

Hij is weggegaan bij powned volgens nu.nl, een reden voor zijn vertrek is niet bekend gemaakt

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen