Thierry Baudet vreesde geruchten over liefdesaffaire met Özcan Akyol

Thierry Baudet vreesde in 2015 voor geruchten over een liefdesaffaire met Özcan Akyol. Hij wilde niet dat mensen dachten dat ze met elkaar geslapen hadden. Dat is te lezen in de Thierry Baudet-biografie Mijn Meningen Zijn Feiten.

Thierry Baudet en Özcan Akyol Beeld: Pauw

Voor een special van Pauw reisde Sophie Hilbrand in de lente van 2015 samen met opiniemakers Özcan Akyol, Thierry Baudet, Eva Jinek, Myrthe Hilkens en Olaf Koens af naar Sicilië, het eiland waar in verschillende havens dagelijks vluchtelingen per boot aankomen. Het programma moest begrip voor vluchtelingen kweken.

Kamer delen met Özcan

Transport en verblijf werden verzorgd door het team van BNNVARA, maar dat ging niet helemaal goed. “Door een boekingsfout was er een hotelkamer te weinig en Baudet, zo besloot de producent van Pauw, moest zijn kamer delen met Özcan”, is te lezen in het onthullende portret van de Forum voor Democratie-leider, weet de Story.

Thierry ging als eerst naar de kamer, later nam ook Özcan een kijkje. Hij was in ‘no time’ weer terug op het terras bij zijn collega’s en vertelde hen dat Thierry de bedden uit elkaar had geschoven en met behulp van de minibar, het televisiemeubel, zijn koffer en het bureau een muur tussen de twee bedden had gebouwd.

‘Wat ben jíj aan het doen?’

Özcan was helemaal verbijsterd door deze merkwaardige actie van de politiek leider. “Wat ben jíj aan het doen?”, vroeg hij aan Thierry. “Spelen we soms Israël-Palestinaatje?”

Daarop zei Thierry tegen de Omroep MAX-presentator: “Nee. Dit hier is mijn kant, dat de jouwe. Dan weten ze zeker dat we niet bij elkaar hebben geslapen. Ze moeten niet denken dat we homo zijn.”

Özcan deed vervolgens zijn beklag bij de productie van het eenmalige programma van de makers van Pauw. “Ik zei dat ik liever in de lobby sliep dan bij die gek op de kamer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen