SBS 6 bevestigt tweede seizoen ‘culthit’ Ik Geloof In Mij

SBS 6 bevestigt dat er een tweede seizoen op komst is van het programma Ik Geloof In Mij, waarvan vanavond de eerste seizoensfinale wordt uitgezonden. De opnames zijn al begonnen.

Ik Geloof In Mij © Wessel de Groot

Ik Geloof In Mij, waarin een stel rasentertainers centraal staat, is weliswaar geen hit op de vrijdagavond van SBS 6 – er kijken nog geen 300.000 mensen – maar de mensen die wél kijken zijn buitengewoon enthousiast. Daarom wordt de realityserie door sommige media al omschreven als een ‘culthit’.

Tweede seizoen

Kennelijk wil SBS 6 het nog een keer gaan proberen met Ik Geloof In Mij, maar dan waarschijnlijk op een andere uitzendavond. Het tweede seizoen zal worden opgehangen aan het optreden dat de hoofdpersonen uit de serie op zaterdag 12 decemer geven in de Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor het concert in de Amsterdamse concerthal ging vanmorgen om 10.00 uur van start en was om 10.01 uur al uitverkocht – vanwege corona waren er ook nauwelijks kaarten beschikbaar. “De organisatie besloot daarom direct een tweede show in de verkoop te laten gaan.”

Op weg naar het concert

Tijdens het concert zingen de Ik Geloof In Mij-sterren op het grote podium van de Ziggo Dome, hetzelfde podium waar al hun idolen ook hebben gestaan. “Hoe de show wordt aangekleed, wordt helemaal bepaald door de artiesten zelf. De presentatie van het concert ligt in handen van Wilfred Genee.”

De weg naar het concert en alle voorbereidingen hierop zijn te zien in het tweede seizoen van Ik Geloof In Mij dat ‘dit voorjaar’ te zien is bij SBS 6.

De seizoensfinale van Ik Geloof In Mij is vanavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen