RTL zet groot in op Big Brother: première tegelijk op RTL 4 én 5

Er is RTL zeer veel aan gelegen om het kostbare Big Brother 2021-project te laten slagen. De première zal op maandag 4 januari tegelijkertijd worden uitgezonden op RTL 4 én RTL 5.

Big Brother RTL/ Wim Van de Genachte

Nadat RTL gisteren al de presentatie van Big Brother onthulde – Geraldine Kemper en de Vlaamse Peter Van de Veire – is nu ook de precieze startdatum bekend: maandag 4 januari dus. “Breaking news: Big Brother start op 4 januari 2021. De eerste aflevering wordt uitgezonden bij zowel RTL 4 als RTL 5 in Nederland en VIER in Vlaanderen”, meldt de zender.

Big Brother voor even op RTL 4

Vlaggenschip RTL 4 is alleen bedoeld om het programma goed aan te jagen, want daarna verdwijnen de uitzendingen exclusief naar RTL 5. “Daarna zie je iedere werkdag een reguliere aflevering op RTL 5 en VIER en elke donderdag een live show. En natuurlijk volg je 24/7 de bewoners via de livestream op Videoland.”

Het is nog niet bekend op welk tijdstip RTL 5 Big Brother precies gaat uitzenden. De zender heeft in elk geval alle ruimte, want zowel de vooravond als de late avond van de zender bestaan momenteel uit buitenlandse bagger. Mogelijk kiest de zender voor 20.00 uur, in de hoop op een sterke lead-in voor de programmering op prime time.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen