Naast Wie van de Drie ook Wie Ben Ik straks weer op tv

De Wendy van Dijk-show Wie van de Drie is momenteel een groot succes op de zondagavond van SBS 6. Het soortgelijke Wie Ben Ik keert in de winter ook weer terug op de buis, maar dan bij RTL 4.

Wie Ben Ik Beeld: RTL

RTL 4 blies Wie Ben Ik in 2013 nieuw leven in met Wendy van Dijk als presentatrice. Na haar overstap naar SBS 6, nam Caroline Tensen, die het programma van 1990 tot 2000 presenteerde, het stokje over. Een enorm succes was haar zevendelige reeks afgelopen januari en februari niet: er keken zo’n 800.000 mensen.

Wie Ben Ik op herkansing

Toch keert Wie Ben Ik deze winter weer terug op de buis. Aangezien de lineaire televisie momenteel avond aan avond profiteert van de coronabonus, zou het zomaar kunnen dat deze show straks met het grootste gemak door de grens van één miljoen kijkers breekt.

De samenstelling blijft ongewijzigd, meldt EndemolShine in een vacature. “Wie ben ik? is een komisch spelprogramma waarin twee teams onder leiding van Ruben Nicolai en Tijl Beckand het tegen elkaar opnemen. Zij moeten zien te raden wie, wat of waar zij zijn. Presentatie: Caroline Tensen.”

Opnames al binnenkort

Er worden ‘per direct’ stagiaires gezocht tot en met half januari 2021. “Met uitzicht om na half januari je stage eventueel voort te zetten bij een ander programma”, staat er nog bij.

Verdere informatie over het programma, bijvoorbeeld wie er in de komende serie te gast zijn, ontbreekt op dit moment nog.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen