Na valse optredens: Gordon mijdt podium Tijd voor MAX

Na de felle kritiek op zijn ‘kneitervalse’ tv-optredens bij Op1 en Even tot Hier, besloot Gordon donderdagmiddag om níet live te zingen in de kijkcijferhit Tijd voor MAX. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1.

Gordon Beeld: Tijd voor MAX

Gordon is op mediatour om zijn nieuwe single De Heling te promoten, maar zijn comeback als zanger gaat niet bepaald gepaard met lovende recensies. Angela de Jong kraakte zijn optreden bij Op1 en Wilfred Genee maakte gehakt van zijn optreden in Even tot Hier: ze vonden het in beide gevallen ‘kneitervals’. “Hij zou toch weer gaan zingen?”, klonk het cynische commentaar in de radio-VI.

‘Gelukkig treed je niet op!’

Tijd voor MAX-presentator Sybrand Niessen was tegenover Gordon in een behoorlijk baldadige bui, want hij liet blijken er erg blij mee te zijn dat Gordon niet kwam zingen. “Zeg, dan nog wat anders: je hebt een nieuwe single uit. Die ga je gelukkig niet zingen, ha ha”, riep hij.

Gordon richtte zich daarop tot de gast aan de andere kant van de tafel: “Nou ja, leuk is ‘ie, hè?”

In plaats van een live-optreden, koos Gordon ervoor om de videoclip van De Heling in te starten. “Ik heb zo’n mooie clip gemaakt. Ik dacht: laat dat gewoon zien.”

Na het fragment merkte Sybrand op: “Ja, een lekker nummer! Dankjewel Gordon.”

Gordon boos op critici

Gordon vindt het heel erg als mensen roepen dat hij niet goed kan zingen. Na de column van Angela de Jong, waarin zij zijn optreden bij Op1 ‘kneitervals’ noemde, is de SBS 6-ster volledig losgegaan op de AD-diva. Hij gunde haar zo ongeveer een beurt van Akwasi en een halve coronabesmetting toe.

Jammer genoeg werd Gordon in Tijd voor MAX niet gevraagd naar deze mediarel. Het blijft altijd redelijk braaf aan tafel van Omroep MAX, al heeft dat voor veel kijkers ook wel weer zijn charme.

De nieuwe single van Gordon kunt u bekijken op YouTube, Tijd voor MAX vindt u terug op NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen