Na Deliveroo-drama Tim Hofman: ook bestelling BLVD-ster opgegeten

Tim Hofman is niet de enige bekende Nederlander die last heeft van iets te hongerige maaltijdbezorgers. Hij vindt een lotgenoot in RTL Boulevard-advocate Mariëlle van Essen.

Mariëlle van Essen Bron: RTL Boulevard

Het verhaal van Tim Hofman dat zijn Deliveroo-bezorger regelmatig zijn halve bestelling opeet, deed gisteren menig wenkbrauw fronzen. Veel mensen vonden het een nogal eigenaardig verhaal en deelden die ervaring niet. Mariëlle van Essen keek er ’s avonds in RTL Boulevard echter níet raar van op.

Ook Mariëlle slachtoffer

Mariëlle heeft precies hetzelfde meegemaakt als Tim. “Dat had ik laatst ook. Mijn vriend ging eten bestellen en ik krijg gewoon een halve bak. Ik dacht echt van: heeft hier nou iemand serieus onderweg van zitten eten of wat is dit?”, aldus de verbouwereerde strafpleiter.

Bridget Maasland vindt dit verhaal echt niet te volgen. “Hè?! Maar degene die het bezorgt eet er dan al van?! Ja, of je krijgt gewoon een halve portie? Dat kan toch ook? Of heeft hij een burger waar hij echt een hap uit nam?”

Luuk Ikink: “Raar verhaal.”

Deliveroo reageert

Maaltijdbezorger Deliveroo heeft inmiddels op de klacht van Tim Hofman gereageerd. “Hi Tim, super vervelend dat je eten gisteren niet is bezorgd. Uiteraard zoeken we in zo’n geval altijd uit wat er is gebeurd en zorgen we voor een passende compensatie of oplossing, zoals ook gisteren”, zegt de webcare-robot.

Sterren op het Doek-ster Özcan Akyol heeft een betere oplossing voor Tim: “Apart fenomeen. Voortaan extra bestellen. En het restaurant heel duidelijk laten noteren welk broodje voor de bezorger is. Haha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen