Meilandjes verklaren kijkersbedrog: ‘Vechtpartij te heftig voor SBS 6’

Het bloedbad dat in Chateau Meiland plaatsvond na een hoogopgelopen ruzie tussen Caroline van Eeden en Maxime Meiland is een jaar lang verzwegen, omdat het gevecht ’te heftig’ werd bevonden voor de SBS 6-kijkers. Dat vertelt Erica Meiland in tijdschrift Weekend.

Chateau Meiland © SBS 6

Vorige maand werd bekend dat de Meilandjes hun kijkers een jaar lang hebben voorgelogen over het vertrek van huisvriendin Caroline van Eeden. Aan de kijkers werd verteld dat Caroline vermoeidheidsklachten had, maar in werkelijkheid had ze gevochten met Maxime Meiland. “Ik had bloed. Schrammen”, onthulde de chateau-dochter.

Te heftig

Waarom hebben de Meilandjes een jaar lang tegen hun eigen kijkers gelogen? “Omdat de cameraploeg daar niet bij was. Dat het verder niet verteld is in de uitzending op SBS 6 is omdat ze het te heftig vonden. Nu kunnen de mensen het lezen in het boek!”, zegt Erica Meiland in gesprek met het tijdschrift Weekend.

Maxime herinnert het horrorgevecht nog als de dag van gisteren. “Ik vind het heel moeilijk wat er gebeurd is. Ik denk dat Caroline zoveel vervelende dingen heeft meegemaakt dat ze niet weet wie ze zelf is. Ze past zich steeds aan mensen en hun wensen aan, waardoor ze met iedereen in zee gaat, met iedereen mee zweeft en geen eigen persoonlijkheid heeft.”

Doos

Dat gebrek aan karakter leidde tot irritaties bij Maxime. “Als je dan zo close met elkaar bent doordat je bij elkaar woont, ga je dat merken. Dat gaat botsen, omdat ze de ene keer dit zegt en de andere keer dat. Toen ze mij uitschold voor ’doos’ was het voor mij klaar, want het was al dagenlang ruzie.”

Ondanks dat gevecht riep Caroline enige tijd geleden in de media – voordat de biografie van Martien verscheen – dat ze graag weer eens een wijntje zou drinken met haar voormalige beste vriend Martien. Raar, vindt Maxime: “Daar was ik ook best wel verbaasd over. Waar komt dat opeens vandaan? Ik vind dat heel gek.”

Lees ook: Caroline reageert op bloedbad in Chateau Meiland (18 oktober)

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen