Georgina Verbaan boos over aangescherpte coronaregels

Georgina Verbaan is er niet over te spreken dat de coronaregels dinsdag te lijken worden aangescherpt. Ze vindt het helemaal niet eerlijk. Dat laat de actrice met een mening weten op Twitter.

Georgina Verbaan Foto: BNNVARA

Het kabinet zou overwegen om bioscopen, theaters, musea en bibliotheken voor minstens twee weken te sluiten, meldt De Telegraaf. Een heel erg slecht plan, vindt Georgina Verbaan. Ze is behoorlijk over de zeik.

Georgina kan dit nieuws er even niet bij hebben. “Vind het oneerlijk dat de musea en bioscopen dicht moeten. Daar is alles zo goed geregeld. Maar nee, we mogen alleen winkelen.”

Fun shoppen

Het doel is dat mensen dan meer thuisblijven. “Maar ze zullen nu nóg meer gaan ‘fun shoppen’”, aldus de actrice, die erop wijst dat de winkels wél open mogen blijven.

Ze vervolgt: “Als het enige alternatief winkelen is is dat wat mensen gaan doen. En dat doen ze al. En in winkels is het veel minder goed geregeld dan in de bios en het museum.”

Gyms

Zou het volgens Georgina logischer zijn om dan ook alle niet-essentiële winkels dicht te gooien? “Zou je zeggen ja. Maar zo klinkt het niet. En vliegen mag lekker. Geen quarantaineplichtplannen vooralsnog, dus hier hebben we niks aan. Maakt alles vooral veel somberder. Voelt gewoon niet eerlijk.”

Als theaters en musea dicht moeten, dan moeten de gyms ook dicht, zou je zeggen, aldus Georgina. “Daar begrijp ik inderdaad helemaal niets van.”

Laat het Arie Boomsma niet horen.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen