Freek Vonk schrikt van interviewvraag over Britt Dekker

De sterrenstatus van Freek Vonk nam een vlucht toen hij een relatie kreeg met Eva Jinek. De twee gingen in 2015, na een relatie van bijna 2,5 jaar, uit elkaar. Waar Eva nu een gezinnetje heeft, is Freek nog altijd alleen. De Telegraaf wil daar het fijne van weten.

Freek Vonk Foto: VPRO

De Telegraaf spreekt dit weekend uitgebreid met de dierenvriend en daarbij komt ook zijn liefdesleven aan bod. Eigenlijk lokt hij dat zelf uit, als Freek op een gegeven moment opmerkt dat hij naast zijn drukke werk ‘ook nog een privéleven heeft’. “Oh ja? Met wie?”, vraagt de krant hem.

Daarop antwoordt Freek gevat: “Met Johan de Varaan natuurlijk! Dat is altijd een handig antwoord. Maar ik neem aan dat je wilt weten wat mijn relatiestatus is? Haha. Op dit moment ben ik lekker vrijgezel. Wat trouwens niet betekent dat ik niet date.”

Einzelgänger

Een echt fanatieke dater is Freek echter niet. Hij stelt dat het lastig is om een vriendin te vinden, terwijl hij zo’n acht maanden per jaar op reis is. “Het is niet dat er ik niet voor open sta. Liefde laat zich niet sturen.”

Als die vriendin uitblijft, dan vindt Freek dat niet zo’n ramp: hij is naar eigen zeggen een einzelgänger. “Ik zit er zelf niet zo mee want ik ben heel graag alleen.”

‘Dit is toch een grapje?’

Freek schrok aan het eind van het gesprek behoorlijk van een vraag van De Telegraaf. “Nog even over je liefdesleven: is Britt Dekker niets voor je?”, legde de interviewster hem voor, refererend naar het feit dat ook Britt een groot dierenliefhebber is. Ze is echter wel bezet.

Hoogst verbaasd vraagt Freek: “Dat is toch een grapje neem ik aan?”

De journaliste: “Ja hoor. Een slotgrapje.”

Freek: “Oh mooi. Britt is trouwens wel heel leuk. En ik ben dol op paardrijden!”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen