Dennis Schouten loopt huis Thierry Baudet binnen: gaat dit te ver?

Dennis Schouten is vanochtend tijdens zijn rubriek in de radioshow van Wilfred Genee het grachtenpand van Thierry Baudet binnengelopen. Gaat dit te ver? Pim Sedee van Telegraaf TV vindt van wel.

Wilfred Genee en Dennis Schouten Beeld: Radio Veronica

Voor de radiovariant van Veronica Inside rijdt Dennis Schouten in alle vroegte het hele land door om bekende mensen op hun privé-adres te verrassen met een VI-badjas. Ditmaal was Thierry Baudet aan de beurt, die volop in het nieuws is vanwege zijn vertrek als Forum voor Democratie-leider. “Ik heb aangebeld. Oh, er gaat ineens een deur open. Ik kan de trap omhoog. Is dit spannende radio of niet?”, riep Dennis.

Dennis treft buurvrouw

Eenmaal boven loopt Dennis de buurvrouw van Thierry tegen het lijf in het huis van de politicus: “Hallo? Oh sorry, ik kom voor meneer Baudet.”

Al fluisterend reageert de buurvrouw: “Ik dacht dat u de post was.”

Dennis: “Woont meneer Baudet hier niet dan?”

Buurvrouw: “Die is nu niet bereikbaar.”

Dennis: “U bent nu in zijn woning?”

Buurvrouw: “Ja, maar hij is nu niet bereikbaar. Gaat u maar naar buiten.”

Bent u zijn moeder?

Dennis Schouten: “Bent u zijn moeder?”

Buurvrouw: “Ik ben de buurvrouw.”

Dennis Schouten: “Hoe gaat het met hem?”

Buurvrouw: “Daar doe ik nu geen uitlatingen over.”

Dennis Schouten vervolgens tegen Wilfred Genee in de studio: “Dit was een heel raar gesprek jongens. De deur ging open en toen kwam er een vrouw van een jaar of vijftig in ondergoed naar beneden. Dat is dus de buurvrouw van meneer Baudet, maar ze was wel in zijn woning. Ik mocht niet verder komen, ze stuurde me echt terug. Ze sprak namens Thierry.”

Inbreuk op privacy

Tv-kenner Rob Goossens van De Telegraaf en RTL Boulevard vindt het heel grappig. “Dennis Schouten die met een Veronica-badjas in zijn handen tegen de schaars geklede buurvrouw van Thierry Baudet aanloopt. Ik hoop dat ze bij Powned weten wat ze weggooien!”, twittert hij.

Zijn Telegraaf-collega Pim Sedee is een stuk kritischer. “Ik vind het eerlijk gezegd gewoon een inbreuk op privacy als iemand niet eens meer rust heeft in zijn eigen woning. Niet meer dan dat. Dat aanbellen steeds, gewoon niet doen.”

‘Niet zo’n drama’

Rob daarop: “We zijn geen Groot-Brittannië waar iedereen maar de hele tijd aanbelt. Thierry wordt bovendien voor zijn eigen veiligheid goed in de gaten gehouden. Dan is een keer aanbellen niet zo’n drama imho, ook al was het hier niet de bedoeling hier om open te doen voor een verslaggever.”

Ook Story-baas Guido den Aantrekker vindt het wel geestig: “Ik zou ‘m meteen inhuren 😂.”

Het fragment kunt u hier bekijken.

17 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Dino-saurus
november 24, 2020 20:58

Ik neem aan dat Boszhard zich in z’n eerstvolgende Televisier-column fel uitspreekt tegen dit soort gedrag van BN-ers tegen politici.

Gast
Rianne
november 24, 2020 16:06

Dennis zou bij mij de eerste maanden niet meer kunnen lopen, want ik brak hem allebei zijn benen dat snotjong, ..DIT KAN BESLIST NIET…flinke geldboete voor die kleuter.!!

Gast
Coca Cola
november 24, 2020 15:47

Als dat kereltje zomaar mijn huis zou binnenlopen, sla ik hem er met de deegroller op zijn kop uit.

Gast
anoniem
november 24, 2020 14:41

Eerlijk gezegd heb ik zelf ook liever niet dat bijvoorbeeld klanten van ons bedrijf, mij thuis opzoeken… En ik ben de bazen die mij ooit slecht behandelden ook niet thuis gaan opzoeken… :-)

Het is bij politici natuurlijk wel zo dat ze soms beslissingen nemen waar anderen de dupe van zijn. En er is een recht op demonstreren daartegen. ‘Ludiek’ onverwachts bij een politicus thuis langsgaan, kan eigenlijk niet als het politieke klimaat zich verhardt. Er kleeft een groot risico aan..

Toch zijn we in Nederland over het algemeen wel een land waar politici zich redelijk gewoon tussen burgers kunnen begeven. Gelukkig zijn de recente conflicten tot nu toe nog niet zo hoog opgelopen… En ik hoop dat dit zo blijft. Al is het in het verleden natuurlijk wel erg mis gegaan..

Gast
Casa de Paplepel
november 24, 2020 14:30

imho? hou eens op man

Gast
René
november 24, 2020 14:29

Rob Jetten heeft gelijk. Val politici thuis niet lastig.

Gast
Victor
november 24, 2020 14:16

Wilfred Genee weer in zijn vertrouwde rol van dubieuze aangever: de anderen de foute grappen laten maken en de grensoverschrijdende dingen laten doen. Zelf buiten schot blijven. Wat een laffe, nare man is dat toch.

Gast
Rene
november 24, 2020 14:08

Ik wil ook een buurvrouw in ondergoed!

Gast
Donald
november 24, 2020 14:06

Wat een lol jongens, lachen, leuk man! Totdat ze een klap op de bek krijgen zoals soyboy Tim Deugman. En dan gaan janken als een weggetrapt vals straatkeffertje. Maar bij Robje Jetten aanbellen met een voedselpakket, dat is pas erg.

Gast
Sport 7 kijker
november 24, 2020 14:01

Bruine kleur van de hemden van de JFVD komt dus gewoon van Thierrys poepluier, die elke ochtend ververst wordt door zijn buurvrouw.

Gast
Winterklaar
november 24, 2020 13:58

Nu wil ik dus ook een buurvrouw.

Gast
Rem
november 24, 2020 13:55

nee….

Gast
Barry Cade
november 24, 2020 13:52

Pittig. Baudet gaat vreemd met de buurvrouw!

Gast
Maup Caransa
november 24, 2020 14:00
Antwoord op  Barry Cade

Met haar zoon?

Gast
Black Friday Matters
november 24, 2020 13:52

Benieuwd wat morgen in de Patty Patty Patty rubriek komt.

Gast
Maup Caransa
november 24, 2020 13:51

Baudet Moedercomplex?

Gast
Bert de Haan
november 24, 2020 14:11
Antwoord op  Maup Caransa

Komop.
Hoe oud is die Baudet nou helemaal???
Laat buurvrouwtje dan een paar jaartjes ouder zijn, so what?
Dan is het nog steeds geen Dreetje Hazes, die tippelt op 20 jaar of meer…over Oedipus gesproken..

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen