Art Rooijakkers bekritiseerd bij eigen RTL: ‘Zelfvoldaan’

RTL 4-ster Art Rooijakkers wordt bekritiseerd in eigen clubhuis. Volgens RTL Boulevard gedroeg hij zich gisteren in Het Perfecte Plaatje namelijk wel heel erg zelfvoldaan.

Art Rooijakkers © RTL

Art moest vertrekken uit de fotografiewedstrijd voor BN’ers, omdat de jury niet zo tevreden was over zijn foto’s. “En dat terwijl hij tot tweemaal toe bijzonder tevreden was over zijn eigen foto”, bitcht RTL Boulevard. “Hij stak zijn zelfvertrouwen dan ook niet onder stoelen of banken en dat kwam Art helaas duur te staan.”

Boulevard vindt Art opschepper

De presentator moest twee foto-opdrachten doen. Bij de eerste maakte hij een foto van een tulbandcake. “Art vond het stoer en prachtig. De jury noemde de foto echter ‘mislukt'”, aldus Boulevard.

Daarna was Art ook heel erg tevreden over zijn architectuurfoto, terwijl de jury het niets vond. “Ook de kijker thuis viel het op dat Art wel erg zeker was van zijn zaak. Hij begon er zelfs over op te scheppen tegenover zijn medekandidaten.”

‘Zo Art, daar ga je dan!’

RTL Boulevard citeert allerlei reacties van kijkers die Art Rooijakkers niet om te pruimen vonden. “Zo Art, daar ga je dan met je grote waffel”, zegt de een.

En de ander: “Niet het gebrek aan humor, maar slecht verliezerschap maakte zijn grap lelijk.”

Gisteren las u in dit artikel ook al over de zelfgenoegzame Art. Pedant vertelde de presentator, die al jaren vecht tegen een saai en kleurloos imago, over zijn hoge marktwaarde en over zijn ‘ondernemerskant’.

Het Boulevard-artikel ‘Zelfvertrouwen komt Art duur te staan in Het Perfecte Plaatje’ kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen