Anouk op LCD-scherm in The Voice of Holland: hoe werkt dat?

Over precies twee weken moet kijkcijferkanon The Masked Singer plaatsmaken voor het aanzienlijk minder populaire The Voice of Holland. Het wordt een vreemd seizoen, want Anouk neemt deel via een LCD-scherm.

The Voice of Holland Foto: RTL

Coach Anouk is doodsbang voor het coronavirus en daarom wil ze niet aanwezig zijn in de studio. De zangeres woont de uitzendingen bij vanaf een plek net buiten de studio en is te zien door middel van een scherm in haar stoel.

Een prima oplossing, vindt RTL zelf. “Deze maatregelen zijn getroffen in verband met de astmatische aandoening van Anouk, op deze manier kan zij op een veilige manier invulling geven aan haar coachschap en kan de kijker blijven genieten van haar kritische, maar altijd goudeerlijke manier van coachen.”

De eerste beelden waren gisteren te zien in RTL Boulevard en het lijkt eigenlijk best een prima oplossing. De makers hebben de LCD-vertoning van Anouk mooi weten te verpakken, waardoor het nauwelijks een belemmering lijkt.

Als ze met haar collega-coaches praat, draait Anouk haar gezicht daadwerkelijk naar links. En haar rode knop is ook present; die bevindt zich in de Anouk-capsule. Pas als ze drukt, gaan de camerabeelden van de optredende artiest aan.

De andere coaches zijn dit seizoen Ali B, Waylon en nieuwekomer Jan Smit. “Hij is vastberaden zijn bakken ervaring en liefde voor muziek in te zetten om zangtalent binnen te hengelen.”

De Blind Auditions van The Voice of Holland zijn vanaf vrijdag 20 november acht weken lang te zien om 20.00 uur bij RTL 4, gevolgd door drie Battles, twee Knockouts en vier Liveshows.

De winnaar wint dit seizoen naast een platencontract ook nog eens 50.000 euro en een auto.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen