Wesley en Yolanthe in candidshow Wendy van Dijk

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau, die jarenlang een liefdeskoppel met elkaar vormden, worden afzonderlijk van elkaar in de maling genomen in het nieuwe seizoen van de candidshow Wie Het Laatst Lacht met Wendy van Dijk. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. Vanwege prima kijkcijfers keert de candidshow van Wendy terug voor een tweede seizoen en nu maakt de zender de eerste namen bekend van BN’ers die in de maling worden genomen. Het gaat om echte A-sterren.

Het zijn volgens de zender geslaagde grappen geworden. “Wesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley? En hoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden?

Er is ook nog een follow-up van de grap die Edsilia Rombley uithaalde met Berget Lewis. “Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley en pakt haar op geraffineerde wijze terug.”

Welke BN’ers er nog meer meedoen, wordt op een later moment bekend. Wendy vertelt: “Na het eerste seizoen met succesvolle candids, zijn we weer vol met goede ideeën van start gegaan.”

Hoe vaker ik bekende en onbekende mensen hoor zeggen dat ze er nooit in zullen trappen; dat is voor mij en het team alleen maar een extra motivatie om slimmer en gewiekster te werk te gaan. Ik kan met groot genoegen zeggen dat het weer gelukt is!

Wie het laatst lacht… is vanaf zaterdag 7 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen