Wendy: ‘Al mijn shows gaan goed! DDD? Nee, dat stopt’

Wendy van Dijk is uitzinnig van vreugde nu ze ruim een jaar naar haar terugkeer bij SBS 6 eindelijk eens een kijkcijferhit te pakken heeft. Wie van de Drie begon zondag met 1,3 miljoen kijkers en ineens ziet Wendy alles weer met een roze bril op. Terugblikkend op haar moeizame start bij SBS 6, zegt ze: “Ja, Flirty Dancing is eigenlijk het enige dat echt is tegenvallen, maar de rest dat ik gedaan heb gaat eigenlijk supergoed.” En Dance Dance Dance dan? “Nee, nee, dat komt niet meer terug.

Na het mislukken van Flirty Dancing en Dance Dance Dance deden Wie Het Laatst Lacht en We Want More het al een stuk beter. De 1,3 miljoen kijkers voor Wie van de Drie zijn echter de kers op de taart.

Wendy zag de kijkcijfers toen ze al in de auto zat. “De wekker ging op tijd, want ik moest naar Den Haag voor mijn werk. Normaal gesproken kijk ik meteen de kijkcijfers, maar het was nog te vroeg, dus ze waren er nog niet. Toen keek ik goed, de auto stil en helemaal groot gezet: 1,3 miljoen… Dat hadden we echt niet verwacht. Dus ik zat in mijn eentje een beetje te juichen in de auto.

Wat vindt haar man Erland Galjaard ervan? “Ja, natuurlijk ook blij. Blij voor iedereen.

Ze heeft het gevoel dat SBS er bovenop komt. “Natuurlijk heb ik RTL zeker gemist in het begin, want het was ook negen jaar lang mijn soort van thuis ofzo, maar ik kan het nu weer los zien. En ik voel nu dat we er aankomen.”

Wendy heeft in elk geval genoeg te doen. “We Want More, Hart in Aktie, Wie van de Drie, dus voorlopig is het superdruk.”

En dan komt er natuurlijk een tweede seizoen van Wie van de Drie. “We moeten er nu eerst nog zes opnemen, maar het lijkt me wel ja. Dat zou mooi zijn.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen