Voor het eerst plexiglas aan desk RTL Boulevard

Er stonden gisteren voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis vier sterren aan de desk van RTL Boulevard. Om die reden had de showrubriek drie grote plexiglas-schermen laten aanrukken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Presentatoren Marieke Elsinga en Luuk Ikink openden de uitzending opnieuw met de rel rondom de Griekse minivakantie van koning Willem-Alexander en zijn gezin en ze spraken daarover met zowel Marc van der Linden als Justine Marcella.

Marieke legde aan de kijker uit waarom er ineens plexiglazen schermen in de studio stonden. “Het valt u misschien op dat wij hier ineens met plexiglas staan. Dat is omdat we met z’n vieren aan de desk staan en dat is eigenlijk niet meer gebeurd sinds de anderhalvemetersamenleving.”

Luuk: “Het is voor het eerst weer, dat klopt.”

Marieke: “Ja, voor het eerst sinds maart. Dat is omdat wij zowel jou Marc als jou Justine hebben uitgenodigd in verband met die blijvend etterende wond.”

Normaal gesproken doet RTL Boulevard zijn uitzendingen zonder plexiglas, omdat er dan hoogstens drie mensen achter de desk staan. Dan kan er wel genoeg afstand bewaard worden.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen