Voor het eerst plexiglas aan desk RTL Boulevard

Er stonden gisteren voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis vier sterren aan de desk van RTL Boulevard. Om die reden had de showrubriek drie grote plexiglas-schermen laten aanrukken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Presentatoren Marieke Elsinga en Luuk Ikink openden de uitzending opnieuw met de rel rondom de Griekse minivakantie van koning Willem-Alexander en zijn gezin en ze spraken daarover met zowel Marc van der Linden als Justine Marcella.

Marieke legde aan de kijker uit waarom er ineens plexiglazen schermen in de studio stonden. “Het valt u misschien op dat wij hier ineens met plexiglas staan. Dat is omdat we met z’n vieren aan de desk staan en dat is eigenlijk niet meer gebeurd sinds de anderhalvemetersamenleving.”

Luuk: “Het is voor het eerst weer, dat klopt.”

Marieke: “Ja, voor het eerst sinds maart. Dat is omdat wij zowel jou Marc als jou Justine hebben uitgenodigd in verband met die blijvend etterende wond.”

Normaal gesproken doet RTL Boulevard zijn uitzendingen zonder plexiglas, omdat er dan hoogstens drie mensen achter de desk staan. Dan kan er wel genoeg afstand bewaard worden.

Foto: RTL

12 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Hans
oktober 22, 2020 12:14

Ron,

Dan zetten zich veel voor schut je ziet ’t op veel plaatsen o.a.
ook bij de radio.
Ben trouwens vergeten dat jij ’t weet van die druppels ook
jij bent een viroloog vindt je!!!

Gast
Ron
oktober 22, 2020 10:55

Schijnveiligheid want die schermen overal is gebaseerd op grote druppels en deze zijn juist niet het probleem maar de onzichtbare druppels die er lang en overheen zweven. Je zet jezelf enorm voor paal met deze onzin maatregelen, en zo ook Boulevard.

Gast
Master Beer
oktober 22, 2020 10:33

Deugschermen bedoel je zeker? Nog even en ze moeten mondkapjes op om het klootjesvolk in het gareel te houden.

Gast
Realist
oktober 22, 2020 09:50

Het volk moet angstig worden gehouden. Alle mindf*cktechnieken worden uit de kast gehaald. Ondertussen kunnen de regeringen door met maatregelen waar dictators alleen maar van droomden.

Gast
Palma
oktober 22, 2020 09:27

Waar gaat het heen met deze gekke wereld…

Gast
Tukkie Tuk
oktober 22, 2020 09:19

Teveel besmettingen bij RTL!

Ze worden eindelijk wij.

Gast
tja tja
oktober 22, 2020 09:15

@Lex Of je noemt het gewoon Flexiglas os Lexiglas

Gast
Lex
oktober 22, 2020 09:08

Het zal gerust wel helpen, maar als je het doet, doe het dan goed. Nu is de flexiglas scheidingswand tegen de tafel aan gezet. Men staat in een soort van halve circel dus de wand staat niet helemaal goed, flexiglas zou gedeeltelijk over de tafel geplaatst moeten worden. Ik weet het, er is altijd wat te z***ren, maar misschien lezen ze dit mee en doen wat met de tip…

Gast
Bart
oktober 22, 2020 09:08

Totale onzin! Schijnveiligheid voor een virus dat in werkelijkheid voor de meeste mensen niet zo gevaarlijk is als men doet voorkomen.

Gast
Wilfred Gemeen
oktober 22, 2020 09:05

Waarvan akte. #(zomer)promenade

Gast
HuppelQut
oktober 22, 2020 09:03

Die Marieke vind ik toch zo’n humorloos huppelkutje. Niet dat die Ikink met zijn oersaaie en sekloze voorkomen zoveel beter is…..

Gast
Vrange Lans
oktober 22, 2020 08:57

Rot toch op met je 1,5 meter gezeik. Wordt wel een enorme obsessie voor die klaagwijven en mama’s jochies daar bij rtl. Halfzachte zeiksnorren en die grieten met die typische randstad egoisme.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen