VI-trio komt met nieuw eenmalig programma

De mannen van Veronica Inside werken aan een nieuw, eenmalig programma. Ze hebben daar maandagavond na de uitzending over gepraat met John de Mol. Dat heeft Wilfred Genee verklapt in de radiovariant van VI. Vlak na de uitzending waarin de censuurcultuur bij het eigen Talpa Network werd aangekaart, had het trio een gesprek met de grote baas: John de Mol himself. Waar ging dat over? “Het ging over een eenmalig programma. Daar komt binnenkort meer over.”

Het gesprek heeft in elk geval tot groen licht geleid. “Dat gaat wel door, ja. Het is hartstikke leuk.”

Het lijkt erop dat de eenmalige specials niets te maken heeft met de racismespecial van VI, die in de lente voor behoorlijk wat ophef heeft gezorgd.

Die racismespecial was weliswaar een kijkcijferkanon, maar is met name bij Johan Derksen en René van der Gijp heel erg slecht gevallen. Zij zullen geen zin hebben om oude koeien uit de sloot te halen.

Waar de eenmalige special wel over gaat, wil Wilfred dus niet zeggen. “Laat ik het zo zeggen: ik presenteer het en Johan en René geven hun mening.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen