Rob Goossens moet mediapodcast Telegraaf redden

Dat Rob Goossens door RTL Boulevard uit de failliete inboedel van 6 Inside is gehaald is tot daaraan toe, maar het prutswerk dat zijn collega’s van de Telegraaf-mediaredactie vorige maand afleverden ging echt alle perken te buiten. Twee dames van de redactievloer zagen op een inspiratieloze middag de mediapodcast van het AD voorbijkomen en kropen zelf ook achter de microfoon. Ze klonken als een soort Jip en Janneke op het Mediapark en maakten kennis met begrippen als ‘lead-in’.

Het was van zó’n bedroevend niveau, dat De Telegraaf die twee kakelende dames direct weer aan de kant heeft gezet. Rob Goossens komt ervoor in de plaats: hij moet, samen met een filmkenner, de mediapodcast van de krant redden. Zijn voorganger Daphne van Rossum is gedegradeerd tot gespreksleider.

Rob, die met deze podcast alwéér in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Angela de Jong treedt, hoopt dat het nu wat beter te pruimen is.

Twee dagen geleden liet hij op Twitter weten: “Omdat jullie zo te spreken waren over onze eerste (test)podcast, hebben we er vandaag weer een opgenomen. Heel benieuwd wat jullie ervan vinden, zowel positief als negatief!

Er heeft niemand op dat verzoek gereageerd, maar terugluisteren leert dat de mediapodcast nu veel beter te verdragen is, al was dat na die Jip en Janneke-kakofonie ook niet zo lastig.

De mediapodcast van De Telegraaf kunt u hier beluisteren.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen