Rick Romijn: ‘Connie Witteman heeft ganzenhals’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, heeft er een handje van om BN’ers op hun uiterlijk aan te pakken. Ditmaal is granfluencer Connie Witteman aan de beurt. Dat was te horen in Veronica Inside. Veel BN’ers gebruiken de laatste tijd een nieuw filter op Instagram, waarbij het gezicht er ongelooflijk bol uitziet. Grappig, vinden die sterren dat, maar voor Connie is dat uiterlijk de dagelijkse realiteit, zegt Rick. “Dat filter had Connie volgens mij ook bij Jinek.”

Connie ziet er zwaar onnatuurlijk uit, vindt Rick. “Weet je wat het is, heel veel vrouwen laten wat aan zichzelf verbouwen, maar dan kijk je op een gegeven moment in de spiegel en moet je denken: ik lijk niet meer op mezelf.”

Collegasidekick Niels van Baarlen, tevens de huidige zenderbaas van Radio Veronica, daarop: “Ik vind Connie wel naturel. Wat heeft ze laten doen dan, iets aan haar ogen?

Rick: “Naturel? Ha ha. Haar lippen zijn drie keer zo groot.

Dan wijst Rick op de ‘ganzenhals’ van Connie. “Het gekke is: het houdt allemaal bij haar hals op. Haar hals is echt zo’n ganzenhals (doet geluid gans na, red.).”

Niels daarop: “Zo’n kalkoenen-nekkie?

Rick: “Ja, en dat gezicht is dan zo strak als een snaar.

De laatste tijd heeft Connie laten blijken dat ze valse kritieken van mediacollega’s niet langer duldt. Zo heeft ze onder meer Weekend-baas Bart Ettekoven en Story-baas Guido den Aantrekker aan de Insta-schandpaal genageld.

Foto: Talpa, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen