Ranking-sterren onthullen hun favoriete tv-shows

Geplaatst op vr 09 okt 2020 om 11:55

RTL 5 hoopt met de panelshow Ranking the Stars jonge kijkers te bereiken, maar doet dat met een vrij bejaarde cast. Deze week werden de kandidaten gevraagd naar hun favoriete tv-shows ooit en de meest genoemde antwoorden waren Voor de vuist weg uit 1963 en Eén van de acht uit 1969. “Het is heel lang geleden, maar ik vond dat altijd zo geweldig. Hij zei alles en deed ook alles. Hij heeft me ook ontdekt toen ik een jaar of 16 was“, zei Patricia Paay over de Willem Duys-show Voor De Vuist Weg.

Het leek wel alsof het bejaardentehuis over televisie zat te praten. “Willem Duys was de eerste die heel vrij was en deed en zei wat hij wilde. Ik vond het een openbaring. Mies Bouwman was ook fantastisch.

Hans Kesting noemde ook Voor de vuist weg. “Ik vond het geweldig. Ik zou ook mee kunnen gaan met Marc-Marie.

Marc-Marie Huijbregts noemde namelijk Een van de acht. “Ja, met Mies Bouwman. Daar keken we vroeger met veel plezier naar.

Ook Henk Krol noemde die show. “Mies Bouwman is fantastisch.”

Gerda Havertong ging voor Wie van de Drie, maar dan niet in de goedkope uitvoeringen op SBS. “Die met Martine Bijl. Enig, enig.

YouTuber Nienke Plas noemde All You Need Is Love. “Ik ga er heel lekker op. Lekker jankie.”

Halina Reijn sprak over Ja Zuster Nee Zuster. “Daar krijg ik zo’n veilig gevoel van. Ik heb dat in de herhaling gezien, zwart-wit, heel mooi.”

Tony Junior kwam met Debiteuren Crediteuren. “Dat keek ik altijd met mijn mama.”

Samya Hafsaoui stipte Over Mijn Lijk aan. “Het is heel heftig en ik hoop dat ze winnen. Ik vind het oprecht een van de mooiste programma’s op de Nederlandse televisie. En Telekids.”

En Jorgen Raymann noemde zowel Spoorloos als Floris. “Spoorloos is echt mijn programma. Dat mis ik nooit. Ik ga met tissues op de bank te zitten en dan ga ik janken. Dat vind ik echt heel mooi.”

Foto: RTL
28 Reacties op “Ranking-sterren onthullen hun favoriete tv-shows”


 1. M.

  Vreselijk ordinaire, RTL Duitsland Meuk.

 2. Nana Mouskouri

  Luxemburg

 3. Jojanneke

  Kinderen op de basisschool weten geen enkel tv programma te noemen. Dan moeten ze in vriendenboekjes schrijven wat hun favo tv programma is en dan vragen ze aan mij: ‘juf mag ik ook een game of iets van Netflix opschrijven?’

 4. Metje Ho

  Paul de Leeuw is de grootste geldverslindende flop van RTL naast

  Jinek
  Bauer
  vul verder al die andere maar in.

 5. Mark

  Gerda vindt die Wie Van De 3 van SBS 6 dus niks aan. Hoe dan? Eerste aflevering moet nog op de buis komen. Eerst kijken, dan keuren.

 6. By the way

  Je kunt het ouderwets noemen, maar je kunt ook de conclusie trekken dat er tegenwoordig geen aansprekende TV wordt gemaakt. ‘Alles’ is ook al een keer gedaan, dus valt het ook niet mee om vandaag de dag nog een programma te maken dat in het geheugen gegrift blijft. Vroeger maakten programma’s nog een bepaalde impact.

 7. Anton Bouwhuis

  Halina Reijn heeft Ja Zuster Nee Zuster in de herhaling gezien. Dat is heel knap. Alle afleveringen zijn namelijk gewist na uitzending. Er zijn alleen nog wat buitenopnames over.

 8. Actries van Houten

  @ Mark:
  Daar heeft Gerda helemaal niets over gezegd. Het enige wat ze zei: “Wie van de Drie. Met Martine Bijl.”

  Overigens hoor ik liever van Gerda en Patricia wat hun favoriete programma’s zijn dan van Bizzey of Famke-Louise. Die twee zitten er inderdaad af en toe om jongeren te lokken. Maar die gaan natuurlijk nooit kijken naar een volgevreten fossiel dat overjarige BN’ers beledigt terwijl zo’n Famke wezenloos in het luchtledige zit te staren omdat ze er niets van begrijpt.

 9. МC-stаgiair

  Je bent een sukkel en je krijgt een 1 voor taal!

 10. Bart

  Halina Reijn praat hier echt onzin aangezien de originele serie van Ja Zuster Nee Zuster nooit herhaald is. De banden vrij snel na de eerste uitzending al gewist. Er bestaan alleen nog clips in zwart wit van de liedjes en een paar losse korte scènes van nog geen 2 minuten.

 11. Kwark

  @Mark Lezen, lul! En nadenken!

 12. Mark

  Oooh

 13. Johan

  M

  Jij kijkt nooit SBS? Over ordinair te spreken>

 14. МС-stаgiаir

  De fout staat nog steeds in het artikel, dwaas! “Deze week werden de kandidaten gevraagd naar hun favoriete tv-shows”. Fout, hartstikke fout!

 15. René

  Halina is van mijn leeftijd. Die heeft alleen wat losse fragmenten gezien. Kan het nooit je favoriete serie zijn want je hebt de serie niet gezien.

 16. René

  Ik zou Cosby Show hebben gezegd, o nee. Dan de zevensprong o nee (Karst van der Meulen). Dan maar Familie Knots. Hettie Heyting is brandschoon.

 17. René

  Widm is overigens mede bedacht door een Me too-dader. Vreemd dat dat dan nog wel gemaakt wordt.

 18. Ahc

  Lekker belangrijk door wie het is bedacht, mafklapper.

 19. 🗣(wordt VAAK verwijderd...)

  @René: Karst van der Meulen heeft slechts 7 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf gehad. Dus zó erg was het niet wat hij gedaan heeft. Giel Beelen zou zeggen: “er zijn ergere dingen”

 20. snoezigkleinhertje

  Die Halina is een dom rund die alleen maar interessant loopt te doen maar het niet is.

 21. Ahc

  Een dom rund DAT, dom rund!

 22. Garry glamour

  Sinds piepkuiken ( Marc Marie) erbij kwam , ben ik afgehaakt . Marc Marie vind zich zelf zo geweldig , dat ie voor zichzelf een lintje zou aanvragen .
  Sinds de DWDD kliek aanschoof is het verval begonnen .

 23. Evert

  Gerda Havertong ging voor Wie van de Drie, maar dan niet in de goedkope uitvoeringen op SBS. “Die met Martine Bijl. Enig, enig.”

  De SBS versie ziet er helemaal niet goedkoop uit hoor. Bullshit weer. De AVRO versie zag er goedkoop uit.

 24. Chelsey

  Favoriete tv programma’s van Herr Bertelsmann’s rtL-matroosje Peppi van der Vorst zijn dan natuurlijk gewoon: BNN Ranking The Stars, WNL Eva, TROS Op Goed GeluK, John de Mol Producties Het Spijt Me, VARA De Schreeuw van de Leeuw en last but Not least: RTL-Veronique Ontbijtnieuws met Jan Houdt Hoop!

 25. Tv junkie xl

  Hoezo wordt iets wat woensdag op tv was nu nog herhaald op deze site. Pfff oud nieuws

 26. hemeltje

  ik mis koot en bie.

 27. Melkman

  Ik kijk niet meer naar dat ranzige programma. Vreselijk, die vetklep Paul de Leeuw, het vieze veenlijk Paay én het piepkuiken MMH. Hoe krijgen ze het bij elkaar!! ZUM KOTZEN!

 28. Ronald

  Was enorm fan, ben nu afgehaakt. Het is nu ranking met de C-stars. Ik ken de helft niet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.