Ranking-sterren onthullen hun favoriete tv-shows

RTL 5 hoopt met de panelshow Ranking the Stars jonge kijkers te bereiken, maar doet dat met een vrij bejaarde cast. Deze week werden de kandidaten gevraagd naar hun favoriete tv-shows ooit en de meest genoemde antwoorden waren Voor de vuist weg uit 1963 en Eén van de acht uit 1969. “Het is heel lang geleden, maar ik vond dat altijd zo geweldig. Hij zei alles en deed ook alles. Hij heeft me ook ontdekt toen ik een jaar of 16 was“, zei Patricia Paay over de Willem Duys-show Voor De Vuist Weg.

Het leek wel alsof het bejaardentehuis over televisie zat te praten. “Willem Duys was de eerste die heel vrij was en deed en zei wat hij wilde. Ik vond het een openbaring. Mies Bouwman was ook fantastisch.

Hans Kesting noemde ook Voor de vuist weg. “Ik vond het geweldig. Ik zou ook mee kunnen gaan met Marc-Marie.

Marc-Marie Huijbregts noemde namelijk Een van de acht. “Ja, met Mies Bouwman. Daar keken we vroeger met veel plezier naar.

Ook Henk Krol noemde die show. “Mies Bouwman is fantastisch.”

Gerda Havertong ging voor Wie van de Drie, maar dan niet in de goedkope uitvoeringen op SBS. “Die met Martine Bijl. Enig, enig.

YouTuber Nienke Plas noemde All You Need Is Love. “Ik ga er heel lekker op. Lekker jankie.”

Halina Reijn sprak over Ja Zuster Nee Zuster. “Daar krijg ik zo’n veilig gevoel van. Ik heb dat in de herhaling gezien, zwart-wit, heel mooi.”

Tony Junior kwam met Debiteuren Crediteuren. “Dat keek ik altijd met mijn mama.”

Samya Hafsaoui stipte Over Mijn Lijk aan. “Het is heel heftig en ik hoop dat ze winnen. Ik vind het oprecht een van de mooiste programma’s op de Nederlandse televisie. En Telekids.”

En Jorgen Raymann noemde zowel Spoorloos als Floris. “Spoorloos is echt mijn programma. Dat mis ik nooit. Ik ga met tissues op de bank te zitten en dan ga ik janken. Dat vind ik echt heel mooi.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen