Ondanks ‘lekkere Alexia’: Zelfspodcast aast op koning

Jaap Reesema, de echtgenoot van influencer Kim Kötter, zou graag koning Willem-Alexander interviewen in de schandaalpodcast die hij maakt met Sander Schimmelpenninck. Dat heeft hij laten weten in de Zelfspodcast. Het succes van de podcast lijkt de heren een beetje naar het hoofd te stijgen. Ze denken dus zelfs aan een interview met de koning, maar dat lijkt na de uitspraken van Sander volstrekt onrealistisch. Hij noemde de 15-jarige dochter van de koning deze zomer ‘lekker’.

Sander riep dat Alexia van de drie dochters van de koning ‘het lekkerste prinsesje’ is, dus hij staat bij het koningshuis natuurlijk voor eeuwig op de zwarte lijst.

De Zelfspodcast is volgens Sander de best beluisterde podcast van Nederland en daarom denken de heren groots. “We moeten ambitieus zijn: Barack Obama. Zijn vrouw heeft de grootste podcast in Amerika, hè?“, zegt Sander.

Laten we dan Willem-Alexander doen, want dat is misschien nog…”, werpt Jaap tegen. Dan realiseert hij zich dat dat geen optie is: “O, nee, dat is niet meer haalbaar. Wacht even… Gezien de rellen.”

Sander: “Nou, over kinderen kan ik toch advies geven of? Of vaderschap?

Jaap: “Die is niet meer haalbaar. Rutte moet nog wel een keer lukken.”

Sander: “Ja, maar Rutte vind ik te laag. Die lat vind ik te laag. Rutte is een prima premier, maar ik vind dat niet ambitieus. Welke naam is groter dan Barack Obama?

Jaap: “Trump zou ook wel heel vet zijn, maar dat gaat hij niet doen.”

Foto: RVD, NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen