Mary Borsato niet gediend van Jinek-vraag over Marco

Voor haar nieuwe RTL 5-show Borsato’s Budget Bruiloft is bruidsjurkengoeroe Mary Borsato momenteel volop in de media, maar haar schuinsmarcherende zoon is sinds zijn scheiding nergens meer te bekennen. Op vragen over Marco zit Mary ook totáál niet te wachten: nadat ze RTL Boulevard vorige week al nul op rekest gaf, weigerde ze gisteren een vraag hierover van Eva Jinek te beantwoorden. Ze liet de talkshowster beleefd weten niet in te willen gaan op vragen over haar zoon.

Eva leidde haar vraag mooi in. “Het programma gaat over liefde, over blijdschap, over trouwen: dat is een romantische droom. In jouw familie is het de afgelopen tijd natuurlijk anders geweest. Jouw zoon Marco is gescheiden en als je een heel beroemde zoon hebt, is dat iets wat de hele wereld dan weet en waar iedereen wat van vindt. Hoe gaat het met jullie?

Daarop antwoordde Mary: “Zal ik vertellen hoe het gaat? Ik ben een kreeft en ik heb hem veranderd in een leeuw. Ik ga een heel verhaal vertellen nu, denk ik, of ik hou het heel kort. Maar die kreeft vecht voor z’n jong en ik heb er drie.”

Ik heb ook nog eens zeven kleine welpjes van 6 tot en met 23 en ik heb mijn kracht en vechtlust veranderd in zwijgen. Zwijgen is goud. Dat is het hele normaal voor mij voor nu. Dit is het antwoord op jouw vraag, Eva.”

Astro TV kan er nog een puntje aan zuigen. Gelukkig kon Eva het wel volgen: “Ik begrijp dat volledig. Je bent een moeder en je zorgt voor je kind.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen