Jinek-seizoen maand korter: Beau terug op 9 november

Eva Jinek neemt na de eerste week van november weer afscheid van de RTL 4-kijker. Ze is bijna drie maanden op de buis geweest met haar talkshow als Beau haar op 9 november weer aflost. Dat heeft de tv-zender laten weten. Eva debuteerde in januari bij RTL 4 en was toen maar liefst vier maanden lang op zender. Kennelijk vond ze dat iets te lang, want haar tweede serie van het jaar duurt dus nog geen drie maanden. Al met al heeft ze dit jaar dan zeven maanden meegedraaid.

Collega Beau van Erven Dorens neemt het stokje weer over. Hij zal in aanloop naar de feestdagen en in het begin van het nieuwe jaar op zender zijn. Als ook hij drie maanden op zender blijft, dan keert Jinek begin februari weer terug.

Al met al heeft Jinek nu genoeg tijd om kerstinkopen te doen. Haar intimi kunnen mooiere cadeautjes verwachten dan ooit, want de pinpassen van de presentatrice branden in haar zak sinds ze de overstap heeft gemaakt naar RTL.

Waar ze bij de NPO genoegen moest nemen met een voor tv-sterren lachwekkende 200.000 euro, krijgt ze bij RTL minstens 1 miljoen euro per jaar. Volgens bronnen van René van der Gijp gaat het zelfs om 1,4 miljoen euro.

Met al die RTL-miljoenen heeft Eva in elk geval al een tophypotheek in de wacht gesleept: ze verhuist volgend jaar naar een twee-onder-een-kapper in Abcoude ter waarde van 1,5 miljoen euro.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen