Jeroen Pauw-show zes zondagen lang op tijdslot Op1

De nieuwe reizende talkshow van Jeroen Pauw, Pauw Komt Binnen, zal vanaf 8 november in elk geval zes zondagen lang te zien zijn op het tijdslot van Op1, zo rond 22.20 uur. Dat heeft BNNVARA laten weten. Tijdens de eerste coronagolf was Pauw ook al te zien op de late zondagavond, maar toen samen met Fidan Ekiz als Op1-gelegenheidsduo. Die samenwerking is ten einde nu zij naar De Vooravond is vertrokken; Pauw gaat solo verder met zijn nieuwe talkshow op locatie.

Pauw gaat gasten interviewen in hun eigen omgeving, zoals een ziekenhuis, tbs-kliniek of verpleeghuis. De eerste aflevering staat in het teken van de grote impact van corona op de zorg en komt vanuit het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen.

Daar zal de presentator onder andere in gesprek gaat met artsen en verpleegkundigen die onder grote druk op de verschillende afdelingen werken. Zij vertellen hoe het virus hun werkzaamheden in het ziekenhuis heeft veranderd. Ook vinden er bijzondere gesprekken plaats met patiënten en hun familieleden.

Jeroen Pauw: “Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen. Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis bivakkeren.”

Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn.

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen