Jeroen Pauw-show zes zondagen lang op tijdslot Op1

De nieuwe reizende talkshow van Jeroen Pauw, Pauw Komt Binnen, zal vanaf 8 november in elk geval zes zondagen lang te zien zijn op het tijdslot van Op1, zo rond 22.20 uur. Dat heeft BNNVARA laten weten. Tijdens de eerste coronagolf was Pauw ook al te zien op de late zondagavond, maar toen samen met Fidan Ekiz als Op1-gelegenheidsduo. Die samenwerking is ten einde nu zij naar De Vooravond is vertrokken; Pauw gaat solo verder met zijn nieuwe talkshow op locatie.

Pauw gaat gasten interviewen in hun eigen omgeving, zoals een ziekenhuis, tbs-kliniek of verpleeghuis. De eerste aflevering staat in het teken van de grote impact van corona op de zorg en komt vanuit het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen.

Daar zal de presentator onder andere in gesprek gaat met artsen en verpleegkundigen die onder grote druk op de verschillende afdelingen werken. Zij vertellen hoe het virus hun werkzaamheden in het ziekenhuis heeft veranderd. Ook vinden er bijzondere gesprekken plaats met patiënten en hun familieleden.

Jeroen Pauw: “Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen. Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis bivakkeren.”

Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn.

Foto: BNNVARA

10 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Jeep
oktober 31, 2020 11:59

Fijn dat Jeroen terugkomt, lijkt me een mooi programma…

Gast
wilfred degens
oktober 31, 2020 09:08

Wij, mijn vriendin en ik, verafschuwen die fake J. Pauw met zijn hysterische kunstveren. Zo onecht en plastic hoe hij zichzelf presenteert. Onbegrijpelijk dat blijkbaar nogal weinig kijkers dit zien en herkennen.

Gast
Marianne
oktober 31, 2020 07:40

Ben ook benieuwd hoe de bezuinigingen hun werkzaamheden in het ziekenhuis heeft veranderd.

Gast
Huismaker
oktober 30, 2020 19:06

Lekker weken lang Greet en Tjerrie bashen.
Want je moet toch wat met je intens haat.
(van ons geld).

Gast
Ron
oktober 30, 2020 17:58

Bij mij komt hij niet binnen, althans de eerste aflevering niet. Waarom weer zo pathetisch onderwerp gelijk weer waar geen gebrek aan is de laatste tijd. Ik sla over.

Gast
Spa
oktober 30, 2020 16:34

Haha, gekke Henkie in de bocht. Simpele ziel.

Gast
Remco
oktober 30, 2020 16:31

@Henk, heb jij maar 2 hersencellen? Dat is van een proefaflevering! Denk nu toch eens na, een talkshow 10 dagen op voorhand opnemen lol , lekker handig als tegen dan de situatie waar ze het over hebben dan al helemaal achterhaald is.

Gast
Mijn naam is privé
oktober 30, 2020 16:18

Mooi, ik ga zeker kijken.

Live niet zo belangrijk en onmogelijk met zieke patiënten en hardwerkende zorg!

Gast
Layka
oktober 30, 2020 16:16

Misschien is er eerst een pilot gemaakt en is daar deze foto van.

Gast
Henk
oktober 30, 2020 16:08

Lijkt alsof het niet live is, want er is al een foto. Jammer.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen