Eva Jinek gelooft Giel Beelen niet: ‘Dit is een pr-stunt’

Eva Jinek heeft sterk het idee dat de verslapingen van Giel Beelen onderdeel zijn van een publiciteitsstunt voor zijn nachtshow op NPO Radio 2. Dat heeft ze woensdagavond gezegd in haar talkshow Jinek. Giel miste gisteren zijn héle radio-uitzending omdat hij zich verslapen zou hebben: alle media stonden er bol van. En vandaag berichten alle media massaal dat Giel zich dit keer níet verslapen heeft. Betere publiciteit voor een onbeduidend nachtprogrammaatje kun je natuurlijk niet wensen.

Eva denkt net als Carlo Boszhard dat Giel heel slim weet hoe je pr loskrijgt. “Ik zit een beetje in het kamp-Carlo, omdat ik weet dat hij zich vorige week heeft verslapen en hij had op weg naar de eerste uitzending ook al dat de rubberen band van zijn wiel eraf was gevlogen.”

Carlo: “Een betere publiciteit is er niet. Ik heb morgenavond een programma om half negen. Ik blijf dan lekker in bed liggen, dan zal het wel goed komen.”

Marieke over Giel

Qmusic-ster Marieke Elsinga denkt dat het géén pr-stunt is. “Nee, ik denk echt van niet. Het is natuurlijk gewoon niet echt goed te praten dat dit twee keer in een week gebeurt. Ik luister hem ’s ochtends om 5.15 uur in de auto even op weg naar Qmusic. Ik pak dan nog even een kwartiertje Giel mee in de auto en ik heb al twee keer gehad dat ik zijn stem daar niet hoor. Dan denk ik: dit klopt niet helemaal.”

Wat is er dan aan de hand? “Het schijnt zo te zijn dat Giel heel moeilijk wakker wordt. Mattie vertelde mij hoe dat werkt bij Giel. Hij moet echt wakker gebeld worden, anders schijnt hij niet echt goed uit bed te komen. Door redacteuren, ja. En als zijn telefoon dus uitvalt…”

Laks

Eva vindt het maar laks. “Ja, maar Marieke, kom op, als het je báán is.”

Marieke: “Ik heb twee wekkers: een telefoon en een wekker-radio. Als het een dan uitvalt, gaat in elk geval het ander.”

Eva: “Stel dat je je zou verslapen: er zit toch ergens ook een intern klokje in jou die niet jou hele uitzending door blijft pitten?

Marieke: “Bij mij is die interne klok mijn kat. Die komt mij sowieso wakker maken rond 4.00 uur. Ik zou me niet snel verslapen.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen