Eva Jinek denkt niet dat ze Ster gaat winnen

Eva Jinek denkt niet dat ze vanavond voor de tweede keer in haar carrière de Zilveren Televizier-Ster wint. Ze verwacht dat die traditiegetrouw gewoon naar Chantal Janzen gaat. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in haar talkshow. Naast Eva en Chantal is er nóg een RTL-dame genomineerd in deze categorie, namelijk veelvraat Miljuschka Witzenhausen. Haar nominatie wekte al verbazing op, dus de verwachting dat zij vanavond met de prijs naar huis gaat, is wel heel erg klein. 

Eva denkt dat háár kansen echter ook miniem zijn. “Ik win nooit, dus dat gaat hem niet worden. Ik heb één keer gewonnen en alleen omdat Chantal Janzen niet mocht meedoen. Ha ha. Dus dat weten we alvast.

Ze verwijst naar 2017, toen Chantal niet mocht meedoen omdat ze de prijs in de drie jaren ervoor al gewonnen had. Toen Chantal weer mee mocht doen, vanaf 2019, pakte ze de prijs twee keer op rij.

Als Chantal vanavond weer wint, mag ze volgend jaar wederom niet meedoen. Bovendien is ze dan de tv-vrouw die het vaakst de Televizier-Ster gewonnen heeft. Nu is het nog gelijkspel met Yvon Jaspers: beiden vijf keer.

Tv-kenner Ron Vergouwen denkt dat Eva vanavond wél gaat winnen. Hij zegt op NPO Radio 2: “Ik denk toch dat Eva er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat. Zij heeft natuurlijk wel een geruchtmakende overstap naar RTL 4 gemaakt en dat is een redelijk succes gebleken. Ze zit met haar kijkcijfers onder Op1, maar maakt gewoon heel goede shows elke dag.

En Chantal dan? “Chantal doet nog steeds fantastische dingen, maar ze had niet echt een jaar dat eruit sprong wat mij betreft.”

Bij de mannen zijn André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman genomineerd.

In de hoofdcategorie, de Ring, strijden Beste Zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk met elkaar.

Foto: NPO, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen