Eva Jinek baalt: ‘Ivo Niehe wil niet in mijn show’

Eva Jinek wil vanavond heel graag Ivo Niehe in haar uitzending hebben, maar het is haar nog niet gelukt om hem te strikken. Hij houdt namelijk niet van die aandacht. Dat heeft hij haar laten weten, vertelde ze gisterenavond in haar show op RTL 4. Ivo won gisteren tijdens het Televizier-gala een oeuvreprijs en daar reageerde hij vrij nuchter op. Eva vindt de presentator een geweldenaar en wil hem nog even verder gaan eren in haar eigen talkshow. Daar ziet de televisiecoryfee echter niet zo veel in.

Iedereen aan tafel vond de prijs voor Ivo meer dan terecht. Robert ten Brink: “Ik ben heel erg blij en trots op Ivo. Het is al heel lang een heel goede vriend en ik zeg altijd: als mensen zouden weten hoe Ivo ook echt privé in elkaar steekt, dan zou hij de populairste man van Nederland zijn. Het is een heel gevoelige, bijzondere, intelligente en leuke man. Ik gun het hem van harte.

Robert vindt dat Ivo niet zo bescheiden moet zijn. “Hij downgrade zichzelf sowieso altijd. Dat doet hij hier nu ook weer. Er is natuurlijk een heel andere Ivo en dat is een heel bijzonder iemand.”

Tafelgast Erica Terpstra: “Ik kan dat erg benadrukken. Toen ik in een rolstoel zat, was hij degene die me moed insprak en er voor me stond en echt een vriend was. Zó goed. Het is niet alleen dat hij prachtige programma’s maakt, maar het is ook een prachtig mens.”

Eva Jinek heeft Ivo uitgenodigd. “Ik wil zo graag dat Ivo morgen komt. Ik heb hem ook gebeld, maar hij is dan heel bescheiden. Hij nam wel op, maar hij zei dat hij het ongemakkelijk vindt om over zichzelf te praten. Eigenlijk wat je hier ook ziet. Herken je dat van hem?

Robert: “Ja, dat doet hij altijd, ja.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen